Autor: Euronews Srbija

Info
04.09.2022.
21:13
Tartufi iz Srbije često završavaju na crnom tržištu kako u zemlji tako i u inostrastvu i to bez obzira što je od prošle godine njihova berba počela da ulazi u legalne tokove.
  • pobogu

    05.09.2022 08:26
    "Prema mojoj proceni, 90 odsto posla koje se tiču trgovine sa tartufima je u sivoj zoni. Zamislite koliki je to gubitak za budžet..."

    Sve sto udje u budzet je gubitak, gledano sa aspekta postenih gradjana Srbije. Placamo svakakve poreze i dadzbine, a nemamo zdravstvo, nemamo dostojanstvene penzije, nemamo skolstvo, nemamo policijsku zastitu, nemamo vlastitu industriju, poljopriveda je unistena, gradovi su pretvoreni u getoe, sela su zapustena i unistena, putevi rupa do rupe...........

    Sve sto udje u budzet je gubitak!

  • Goran

    05.09.2022 06:34
    naslova bez
    Sve češće, posle čitanja neke vesti, pomislim da se ovo društvo sastoji od dvadeset procenata lopova i osamdeset procenata idiota, što je, otprilike, i sastav svakog pojedinca.
  • Sofija

    04.09.2022 22:51
    Samo pitam...
    ...a gde su završili ti zaplenjeni tartufi?
    Jel u skupštinskom restoranu?
  • Realno

    04.09.2022 22:28
    Realno
    Steta za budzet, za isti onaj budzet iz kojeg nabavljate skupocena vina i sa kojim se bahatite vec godinama. Sto bi rekao familija, vazi. Da se te pare ulazu u kvalitetne puteve a ne da se put raspadne posle par meseci, da se placa lecenje deci, da se grade vrtici i obnavljaju skole, da se povecaju plate prosvetnim radnicima koji trebaju da edukuju decu kako bi izrasla u postene i vredne ljude a ne u sns sps srs ds dss i slican kadar, onda bih podrzao. Ovako, nikada vise dinara u drzavni budzet !
  • Steva

    04.09.2022 22:16
    sramota je kako nam dobro ide
    Ovo bolje da niste pisali jer sad kad im država podeli dozvole za branje pa razreže porez, pa fiskalne kase.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna