Autor: Danas

Info
12.09.2022.
07:01 > 09:39
Ugovori koje posredničke firme najčešće raskidaju nakon desetak dana, odsustvo zagarantovane zdravstvene zaštite i minimalne zarade i često nehumani uslovi rada po različitim vremenskim uslovima.
  • komentar

    12.09.2022 11:00
    na tri sprata
    Dobri su mi ovi sto prvo bace komentar-mamac u kojima su izneti stavovi za koje dobro znaju da ce podrzati većina javnog mnjenja, a onda kratko u drugom delu komentara pljunu po Srbiji ili Srspkoj Pravoslavnoj Crkvi.
    Zanima me samo, ko vas obučava i koliko ste plaćeni?...i jel imate obuku na daljinu ili imate neke prostorije u gradu gde se okupljate
  • Gvozden

    12.09.2022 10:09
    Radio TRI godine,nadam se vise nikad!
  • bzzz

    12.09.2022 09:56
    za razliku od vecine firmi
    gde su uslovi takodje ocajni a jos su i male plate...
  • Igor

    12.09.2022 09:17
    Evropa
    Srbija ima jako mnogo jeftine radne snage ! Sami smo hteli u evropu ....ziveo kapitalizam !
  • Dragan

    12.09.2022 09:14
    Ft
    Ne mogu shvatiti da dostavu koriste građani.Pa svaku dostavu plaćate dodatnih 300-400 din tako da vas sve kupljeno izađe više.A o privatnim kuririma još gore ni ne iznose paket koji ste doneli već sami iznosite iz kombija (ako ne možete zovite prijatelje i komšije jer navodno samo je vozač u kombiju.Ako ste u zgradi morate sići i otići do kombija platiti isto oko 300-400din.Odporika se čeka i do 7 dana iako je primalac u istom gradu. U SFRJ rad preko studentskog servisa dobro plaćen(servis naplaćuje,mi radimo po redosledu i primamo novac).Pošta isporučuje na vrata i to za 24h.
  • Ignjatović Svetislav

    12.09.2022 09:04
    U Beogradu svi sitni narko
    dileri su uposleni kao dostavljači.Imaju veći obim posla tako nego ovako da narkomani dolaze kod njih.

    Pa skoro je bio članak u Ripnju prigradska varošica u Beogradu na nekih 20 km ste mogli da kupite "picu sa duplim feferonima" i "picu da belim majonezom" a ispod pice kesica droge nezavisni novinari naručivali.I dan danas vlasnik te "picerije" radi.Zida na svakih šest meseci sprat kuće izna "picerije".

    Bukvalno to što je bio sleng ranije"kvoter,mić i polutka" sada je"pica sa belim majonezom" i "sendvič sa pola krastavaca"..

    Pogledajte spisak svih dostavljača na svakom sajtu sa dostavu odite do policijske stanice i proverite njihove dosije.

    Samo nek je veselo.

    Crkva dobija 71 MILIONA EURA za Hram u centru grada koji stoji takav kakav je i nakon 71 miliona eura a narod izlazi ne da protestuje zbog lopovluka u svim porama društva i ultra korupcije već zbog gejeva i lezbejki.

    I onda se pitamo zašto normalan čovek sa normalnim sećanjem i poštenom školom i poštenom diplomom prvo uzima pasoš pa onda diplomu i beži iz te močvare.

  • Zerstorer

    12.09.2022 08:33
    ...
    Glovo i Wolt,jedina ekonomija srbije.Svrha delovanja je snabdevanje bogatasa i IT-evaca po novim Galens blokovima...
  • Salajka NS

    12.09.2022 08:32
    Dostava komšiji
    Svaki dan mi na kapiji zvoni dostavljač hrane. Lepo kažem čoveku da nismo poručili nikakvu dostavu hrane. On stoji, okreće se, gleda u telefon, zove nekoga. Nije čovek ništa kriv. Lik koji je poručio nije objasnio gde stanuje.
    Ovim putem molim komišiju iz baraka Mostogradnje (koje se nalaze na sredini ulice T.Mandića), a inače su Temerinska 119 A, da ubuduće da tačnu adresu dostavljaču hrane a ne da da moju adresu. Em daje pogrešnu adresu em nas uznemiravaju.
  • Bane

    12.09.2022 08:11
    U suštini dobijaju bruto platu na ruke, pa (ako žele) sami treba da plaćaju porez i doprinose, što je ok ako su strane saglasne. Ali je problem ako na radu povrede neko treće lice ili oštete imovinu trećih lica a nisu platili premiju osiguranja za štetu načinjenu trećim licima. U tom slučaju oštećeni treba da ih tuži sudu koji ne faktički postoji za građanina...
  • ns

    12.09.2022 08:11
    ns
    Cesto koristim uslugu brze dostave /aks,post expres, bex.../ uvek je lutrija da li cu dobiti citav paket/ na nalepnicu LOMLJIVO niko ne reaguje. Ne smes da otvoris paket prilikom preuzimanja, kada ga otvoris kad preuzmes ono lom. Na reklamaciju ne odgovaraju, a kad i neko odgovori kazu URADILI SMO PO ZAKONU, bitno je da smo platili i to po dobrim cenama dostave za posiljku punu loma. Treba da se uvede da se otvori paket pred dostavljacem i ako je lom da se jednostavno paket ne primi, pa se nadam da ce dostavljaci biti pažljiviji prema posiljkama
  • rale

    12.09.2022 08:05
    Tako vam izgleda tzv. pozni kapitalizam. Dok vi robujete bez prijave sumarni procenat na kraju dana uzima jedna globalna IT kompanija koja živi zbog marketinga i obrade podataka i naoružana timom advokata. Ovakve poslove i pod sličnim uslovima rade na zapadu emigranti i ostali ljudi sa margine društva dok ne stanu na noge. Niko ko želi normalan život ne zalazi u ovakve poslove.
  • r

    12.09.2022 07:43
    r
    Ukinuti biro rada ili ukinuti ove silne agencije ,omladinske zadruge, posredničke firme.Svi bukvalno pljačkaju ,ovi sa biroa rada primaju plate , ovi drugi uzimaju procente, a ovi što rade nose "glavu u torbi" bez ikakve zaštite!!!
  • Olovka

    12.09.2022 07:41
    100/h
    A jure ko sumanuti!
  • g pen

    12.09.2022 07:29
    Pitao sam se zasto im policija tolerise ispade u saobracaju dok mi nije sinulo da oni tu svasta dostavljaju. Cak i Jovanjica proizvode. Patrote, uzivajte u brlogu koji ste napravili.
  • Sabahudin

    12.09.2022 07:17
    Omerović
    Sve navedeno karakteristično je za kapitalizam i izrabljivanje proletera. Stoga, proleteri svih zemalja ujedinite se!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna