Autor: N1

Info
12.09.2022.
07:31
Trinaestogodišnjem Vuku Vasiću iz Paraćina dijagnostifikovan je težak oblik karcinoma i neophodna su mu sredstva za lečenje u Italiji.
  • Ne zaboravimo ...

    12.09.2022 10:33
    ... na ...
    ... Nacionalni stadion - molim da se da neki račun na koji možemo da uplatimo donaciju i za ovu građevinu od krucijalne važnosti za građane Srbije ... Naravno, sarkastičan sam. Država koja ima za takav megalomaski projekat, a nema za svoju ("za našu") decu, nije država koja vodi računa o svojim građanima.
  • Banderaš

    12.09.2022 07:56
    Balkansko magarčenje
    Svi vi plaćate osiguranje i izdvajaju se milijarde € godišnje iz budžeta,od vašeg novca.A onda idete kod privatnika i plaćate lečenje!? I skupljate pare sms om?! Uvredljivo,porazno vređanje zdravog uma. Izađite na ulice,srušite ovaj prevarantski režim,napravite sebi i svojoj deci zdravu i pravednu državu,ne dajte da vas jašu i magarče za vaše pare.
  • Ns

    12.09.2022 07:43
    Uplaceno. Srecno, malisa da pobedis!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna