Autor: Beta

Info
12.09.2022.
11:27
Poslanik pokreta Ne davimo Beograd Radomir Lazović rekao je da Narodna incijativa o trajnoj zabrani iskopavanja litijuma i bora u Srbiji nije, u zakonom predviđenom roku, došla do poslanika Skupštine.
  • Eko

    12.09.2022 23:23
    Ovde?
    Pa ovo je Smrdija. Kakva Skupština, kakva procedura? Uradice ova vlast sve samo da nas još upropasti i rasproda.
  • Aga agatoni akademik

    12.09.2022 14:08
    Ovaj
    Srednjoškolac misli da se mi svi kopčamo na leđima , on dobije pare da opstruira a država izgubi ßansu za napredak hehe , neće moći ! Narod će odlučiti a ne švabe , koje usput eksploatišu već litijum !
  • Dr

    12.09.2022 13:03
    Ne mešam se u politiku
    Ali iskopavanja litijuma i bora je postavljeno kao političko pitanje a ono to nije. Pitanje iskopavanja litijuma i bora je isključivo ekonomsko i ekološko pitanje i tako ga treba tretirati. Ovo sve je postalo ludilo jer se praktično traži zaustavljanje potencijalnog razvoja kroz vezivanje iskopavanja ruda i proizvodnje finalnog proizvoda. Svaka čovekova delatnost ugrožava ekologiju pa samim tim zašto ne zaustavite poljoprivrednu proizvodnju jer kroz masovnu primenu pesticida, fungicida, herbicida, itd ekologija je mnogo više ugrožena. Opet ponavljam iskopavanja litijuma i bora i ostalog treba postaviti na standard kakvi su u Nemačkoj.
  • Eh

    12.09.2022 12:32
    Nadam se da nikada i neće.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna