Autor: Hina

Info
15.09.2022.
17:17 > 18:51
Rusko ministarstvo spoljnih poslova objavilo je u četvrtak da će SAD, ako odluči da dostavi Kijevu rakete dugog dometa, preći "crvenu liniju" i postati "učesnik sukoba".
  • ...

    16.09.2022 02:33

    @Dragorad
    "Nije mi samo jasno zašto su Rusi tako glupo uleteli u celu priču i pristali na to da budu krivi za sve?!"

    Verovatno zato sto je tako odlucio Putin. Godine ga stigle.
  • Dragorad

    15.09.2022 21:05
    Koga vi...?
    Šta znači "direktan učesnik sukoba". Onaj ko je organizovao Majdan je od početka "direktan učesnik sukoba". I danas je! Ovaj rat zapravo na teritoriji Ukrajine vode Rusija i SAD (uz veće ili manje saučešće ostalih članica NATO) jedino što Amerikanci nisu poslali svoje vojnike nego umesto njih koriste Ukrajince. Lakše im je tako zbog logistike. A osim toga ne moraju da brinu ni za kolateralnu štetu, ni na svojoj ni na protivničkoj strani. Nije mi samo jasno zašto su Rusi tako glupo uleteli u celu priču i pristali na to da budu krivi za sve?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna