Autor: Beta

Info
25.09.2022.
15:35
Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović pozvala je danas institucije da hitno reaguju zbog napada na radnika i paljevinu opreme kineske kompanije Ziđin na planini Starici.
  • Kada

    25.09.2022 16:57
    Blajhana
    Ministarka u Srbiji brani Kineze od Srba!
  • Glava lala

    25.09.2022 16:56
    Hapsite tu bagru
    Država mora da reaguje, dosta nam je Čufte i pufte, takvi radi svojih pozicija ugrožavaju sve nas, to su ti navodno ekolozi, od jednom su se zabrinuli za ekologiju, daj više te što nas maltretiraju da pošten narod reaguje, dokle ćemo trpeti njihov teror, oni toliko slobode imaju da država mora poslati policiju da čuvaju narod koji radi, opasni su, jer ti koji se nazivaju aktivisti, sve gori i gori su, hapsite ih više, nasilni su, i tu nema šta kakva ekologija, kakve budalaštine, to su ti koji šaraju po zgradama uništavaju zelenilo, a ovamo govore o ekologiji, koga oni lažu, misle da narod to ne konta, samo polako i ovo mora jedno da se zaustavi, takvi nam trebaju u skupštini.
    Degod se nešto radi, evo tu su, aha, blokirajte mostove, aha, blokirajte autoputeve, blokirajte sve, neka stane, e pa Čufto, ima država da reaguje, zaustavite takve i neka reaguje tužilaštvo i onako sve ovde može kako kome padne na um.
  • Kosta

    25.09.2022 16:18
    Kosta
    Kada zakon vise nevazi covek mora sam da se brani! To je zakon prirode na koji svaki zivi covek ima prava! Mada licno ovoj Zorki Koridorki bukvalno niko vise nista neveruje....zar nije ona trebala u zatvor jos pre pojave Korone?!
  • Nikola

    25.09.2022 16:00
    *
    Ko tebi više veruje?
  • lala banat

    25.09.2022 15:54
    uh
    Čime prete , tenkovima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna