Autor: FoNet

Info
26.09.2022.
12:58 > 12:59
Samostalni poslanik Miloš Parandilović počeo je pravljenje pokreta Novo lice Srbije, čija osnovna tačka političkog programa je obnova kraljevine, na čijem čelu treba da bude princ Filip.
  • Istorija

    28.09.2022 11:23
    O da, ostrašćen sam i zaslepljen a vi tako realni dok crtate idealističku sliku života u komunizmu kao najboljem društvenom uređenju. Čista je laž da se svake godine živelo bolje nego prethodne, to možda važi za prve godine nakon rata kada je zemlja bila razorena pa je sve bilo bolje od toga pa čak i masovna streljanja "nepodobnih" i otimanje imovine "u ime naroda", već pedesetih smo bili pred bankrotom kada su silni građani krenuli put Nemačke, valjda se zasitili tog sve boljeg života. Vi ne navodite nikakve a evo i velikim slovima ako je razumljivije: NIKAKVE činjenice, već podmećete izmišljotine i ničim utemeljene poluinformacije. Jeste, svi smo po ulicama nosili Levi Štraus, vozili VW, Reno, Citroen, Pežo i Opel, cela Evropa nam je zavidila na voznom parku i garderobi i smatralo se prestižom po Zapadu voziti jugoslovenski automobil i nositi jugoslovensku modu. Zato što smo bili tako stabilni smo imali naveću inflaciju, u svojstvu te "pomoći" građanima da na tuđ račun dođu jeftino do nekretnina dok poverioci redom bankrotiraju. Ekonomija za poželeti, po Zapadu uzimali silne zajmove od nas umesto obrnuto.
    Drago mi je što ste emotivno stabilni i što pišete veoma neostrašćeno, realno, odmereno i potkrepljeno činjenicama. Priznajem grešku da sam trebao naglasiti da sam ja pisao o SFRJ, državi koja je postojala na planeti Zemlji a ne o izgleda istoimenoj državi sa vaše planete o kojoj ne znam ništa jer sam nažalost ograničen na istoriju Zemlje. Pozdravite Spoka kad ga vidite.
  • Ajme Nama

    27.09.2022 14:20
    Očigledno tebi činjenice ništa ne znače, ti emotivno, ostrašćeno zaslepljeno pišeš, pa zbog toga meni impliciraš da idealizujem ono vreme ("u izobilju"). Ne, samo poredim sa ovim vremenom, istina, nije bilo idealno, ali sa svim manama, 100x bolje. Istina je da se svake godine živelo bolje od prethodne. Tebi se činjenuicama ne može korigovati stav, pa ovo pišem zbog drugih koji možda čitaju.
    Što se tiče Trsta, nemaš pravu poentu, da išlo se po farmerke i garderobu, a previđaš činjenicu da se finansijski moglo putovati i kupovati po inostranstvu. Da li si ti nekad bio u inostranstvu?
    Nakon tog perioda, "Levi Štraus" je proizvodio Varteks, "Le Couper" Beko, "Wrangler" u Makedoniji.
    Ocenjivati život u YU periodom "Trumanovih jaja" i vožnje par-nepar je dokaz motiva pisanja i neznanje , ne uzimaš u obzir: T. jaja- pomoć odmah posle rata i koliko je trajalo, kao i koliko je trajao par-nepar.
    Da li su ti osim Stojadina rekli i sl:.''Zastava' proizvodila cca 200.000
    Sarajevski TAS 40.000 Wolksvagena, Novo Mesto 30.000 Renoa,
    Cimos Citroene, u Prištini Pežo, a IDA iz Kikinde 10.000 Opela ...
  • Istorija

    27.09.2022 10:58
    @NS
    Vidovdanski ustav jeste predvideo ženama pravo glasa, no nisam ništa o tome ni pisao dok mi dvoje ovde nisu to nametnuli, prvi iz bezobrazluka a drugi je za bezobrazluk prvog umislio da je moj, i vrhunac ironije i apsurda, uz izvinjenje njemu se složio sa njegovim izlaganjem a mene napao za nešto što je napisao upravo taj sa kojim se "slaže".
    Koji su to i kada izbori bili održani u vreme Broza? Jeste li uopšte bili tada živi ili rođeni tek kasnije kada možete lupiti ovoliku glupost?
    Da, na Goli otok se išlo za svašta, pa i za običan vic o Titu. Ali to je SLOBODA, velikim slovima.
    Niti sam zanemario niti se osvrtao na posleratne prilike, nije Jugoslavija bila jedina u ratu ali jeste jedina završila u komunističkom uređenju bez SSSR da ga nametne kao drugim istočnoevropskim zemljama. Ono što jesam napisao je bila misao da li bi možda bolje prošli da smo nakon rata nastavili biti parlamentarna monarhija odnosno kraljevska naspram komunističke diktature, a poučen istorijom razvoja različitih zemalja jednog odnosno drugog uređenja u ostatku 20. veka.
    Nemate zato baš nijedan dokaz da u drugačijem uređenju "mnogi, ali baš mnogi" ne bi imali mogućnost za školovanje, zdravstvenu zaštitu ili stanovanje. To je vaša proizvoljna interpretacija i izmišljotina, kao što ste izmislili i da sam tvrdio da se monarhija može danas tek tako uvesti što srećom vas ne sprečava da mi prilepite etiketu "infantilnosti". Ja ću zato vama prilepiti samo etiketu "bezobrazluka", jer ste tačno takvi.
  • NS

    27.09.2022 09:55
    prava
    @ Istorija
    "Štaviše je Vidovdanskim ustavom ovo predviđeno, kao i ustavom FNRJ ali samo na papiru, obzirom da narednih skoro pola veka nije bilo ikakvih izbora".
    Ovo je Vaš citat, koji dosta govori o Vašim znanjima (?), prilično zbrkanim: Vidovdanski ustav nije predvideo žensko pravo glasa, a da nije pola veka bilo nikakvih izbora je baš sasvim besmisleno.
    Dalje, ono što ste pomenuli o Golom otoku "gde se partija pitala za sve a ko je mislio drugačije završavao na Golom otoku" (opet Vaš citat) svedoči da Vi zapravo ne znate baš tačno zašto se išlo na Goli otok.
    Inače sve to što ste pisali u nekoliko komentara svedoči o jednoj, ali ključnoj činjenici: da ste Vi jednostavno zanemarili sve ono što je prethodilo: kao da smo, u jednom mirnom vremenu organizovali neki referendum i odlučili o obliku vladavine! Tako se o istoriji ne može razmišljati i donositi presude!
    A dosta davno je neko na ovom portalu napisao poruku ovakvima kao Vi: da nije bilo sistema koji Vi opljuvavate, mnogi, ali baš mnogi, među njiima možda i vaši roditelji ili dedovi ne bi imali mogućnosti da se školuju, da imaju obezbeđenu zdravstvenu zaštitu, da dobijaju stanove i slično! Hajde se malo bolje obavestrite o životu o monarhiji Jugoslaviji! Ali, istorija je istorija! Misliti danas da se monarhija može tek tako uvesti, da bi odmah bilo sve bolje je, malo je reći infantilan stav, ali nećemo ipak dati realnu ocenu!
  • Mm

    27.09.2022 09:40
    @M. K
    Jedini istiniti komentar sa dokazima! Bravo! Monarhija nikada vise u Srbiji!
  • r

    27.09.2022 09:18
    r
    Moram da dodam da nam komunisti nisu pobili pismene i školovane na stranim i domaćim fakultetima ,sve bi bilo drugačije.Pročitajte roman Svetlane Velmar Janković kad u Beogradu posle rata noć pojede njenog ujaka mislm da je bio folozof, imao ogromnu i biblioteku i njemu slične.Puno komentara baš nema neku podlogu ni osnovu!!!
  • Istorija

    27.09.2022 08:45
    @Ajme nama
    U redu. Živeli smo u izobilju, ovi iz Trsta su dolazili kod nas da kupuju ali samo parnim danima jer su tada mogli da voze dok smo mi mogli uvek, sve je bilo besplatno jer niko nije morao da zaradi za ničiju platu već je to partija obezbeđivala od čistog vazduha, Nemci su dolazili kod nas da rade kao gastarbajteri a ne obrnuto, celu Evropu smo držali tehnologijom a naročito najmodernijim automobilima, svi se još sećamo čuda tehnike kakav je Jugo kojem nije bilo premca u svetu, hranili smo celu Evropu a samo zli jezici pominju neka Trumanova jaja, bili smo najobrazovaniji a ne na začelju jer je svaki izuzetak pokrivao njih 100,000 bez osnovne škole koje su posle terali da je vanredno završavaju, uživali smo najveće slobode ponajviše govora i imovine, Goli otok je bio samo letnji kamp a opet samo oni zli jezici govore o nekakvom otimanju imovine u SLOBODI "u ime naroda", nismo imali inflaciju po 30 i više % godišnje jer nam je ekonomija pa time i valuta bila skoro bezvredna već deflaciju, dinar je bio rezervna svetska valuta jer je bio poznat po svojoj stabilnosti.
    Eto, jeste li ovo želeli da čujete poštovani uvređeni potomci komunista, jako ste se uznemirili na sam pomen da li bi možda bilo bolje sa monarhijom? Ako ste želeli bajke, lepo ste mogli tako i napisati, živite u oblacima i ne želite da se vratite na zemlju već vam je draže da vam zauvek ostane oblačno u glavama.
    A evo i vama zauzvrat jedna od floskula koje očigledno volite, a za kraj: pametnom dosta.
  • Trt

    27.09.2022 08:44
    @Istorija

    Zvuči mi kao da vi sa istorijske katedre mnogo pijete i duvate lepak.
  • Istorija

    27.09.2022 08:37
    @NS
    Izgleda ste još jedan od ovih koji vole da podmeću sopstvene reči u tuđa usta, imate čak toliko obraza pa pompezno pitate i "o kakvim pravima govorim" a izmislili ste da sam izgovorio nešto što nigde nisam napisao. Kada sam i gde išta tvrdio o "ženskim pravima u Kraljevini Jugoslaviji"? Nisu imale pravo glasa ni u Francuskoj ili Belgiji prvu polovinu 20. veka pa šta, tvrdite da bi tako ostalo zauvek? Štaviše je Vidovdanskim ustavom ovo predviđeno, kao i ustavom FNRJ ali samo na papiru, obzirom da narednih skoro pola veka nije bilo ikakvih izbora.
    Ono na šta sam ukazao za funkcionalno pismene koji umeju čitati sa razumevanjem naspram podmetanja izmišljotina, je da je upitno da li bismo bolje ili gore prošli kao parlamentarna monarhija nakon II sv. rata naspram komunističko-socijalističkog sistema koji nas je zarobio dok je ostatak Evrope napredovao i ostavio nas toliko pozadi da im više nikada nećemo moći parirati po stepenu razvoja. Ako se uporede parlamentarne monarhije i njihov razvoj u drugoj polovini 20. veka i isto to kod komunističko-socijalističkih zemalja, istorija pokazuje da su ove prve daleko bolje prošle. Ali šta ja znam, vi ste popili svu pamet sveta pa ste uvereni da je Brozovo vreme bilo najbolje dok smo kupovali na tačke i vozili par-nepar a sve zato jer je neko "besplatno" išao na more ili se školovao dok je morao pevati "ocu nacije" da ga ne bi progutao mrak. Zato sada podržavam da Vučić uspostavi takav isti sistem pa da budete zadovoljni.
  • r

    27.09.2022 07:57
    r
    Obnova kraljevine zašto ne, menjamo imidž države.Komunisti su nam nametnuti silom, lažno bratstvo i jedinstvo ,samo su naivni srbi bili jugosloveni.Vratimo se sebi dok nas još ima ,progresivno nestajemo!!!!
  • Marko

    27.09.2022 06:15
    proklet dostojnim životom
    On je zapitao da li građani žele jednu normalnu i zdravu državu, "na koju će naši potomci biti ponosni", ili će i dalje živeti "komunističko prokletstvo".

    Radije ću živeti "komunističko prokletstvo", hvala lepo na pitanju.
  • Zzx

    27.09.2022 06:02
    Gorih nema
    Bilo ko i bilo šta, samo da se ovo nazadnjačko, nekulturno, lopovsko zlo ukloni.
  • Ajme Nama

    27.09.2022 02:32
    @ Istorija
    Opet nabubani recitali. Nemoj bezrezervno verovati to što su ti plasirali, proveri sam, informiši se, proguglaj, pročačkaj malo knjige.
    -"Nikoga taj nije besplatno iškolovao"
    Da, školovanje i lečenje je bilo besplatno za sve. To ne znači da nastavnici i lekari nisu bili plaćeni. Naprotiv, u odnosu sa drugim zanimanjima bili su adekvatno plaćeni i uvaženi, za razliku od poslednjih 30.god.
    -"platili smo zaostajanjem za svakom zemljom Evrope."
    HAHAHA pa čoveče debelo su ti nalagali. Da li si čuo za Varšavski pakt, tu je bilo više od pola Evrope. Od svih njih smo mnogo bolje živeli, a i od nekih koji nisu tu bili, npr. Grčke.
    -"ne možeš ništa zaraditi jer bi inflacija sve pojela u roku od 2 god"
    Eto, još jedna zabluda. Ta inflacija je najviše koristila građanima, jer su vraćali manje kredite u našim bankama i bili vezani za dinar.
    Kad sam napisao SLOBODA, mislio sam na slobodu države u odnosu na velike sile. A i građanske slobode, one egzistencijalne, fizičke, osim one" ne pljuj Tita i partiju" su bile veće u odnosu na ovu farsu od slobode kad, eto, mogu da kritikujem vlast
    Knjige, braćo (i sestre) knjige, ne zvona i praporce.
  • andrija

    27.09.2022 02:29
    Obnova kraljevine
    Onda bi bila kompletna luda kuca samo nam to jos fali pored ovoliko lazova klovnova filozofa ludaka...
  • Ajme Nama

    27.09.2022 01:52
    @ NS
    Ok. primam izvinjenje i ujedno mi je drago da se slažemo.
  • Medan

    26.09.2022 23:43
    @Istorija
    Vi ste zaista,pukli! Nalupetaliste se za svu,terapiju!!!
  • NS

    26.09.2022 22:32
    monarhija
    @ Ajme nama
    Dugujem Vam izvinjenje, komentar je zapravo trebalo da bude upućen autoru Istorija, a s Vašim komentarom se potpuno slažem.
  • NS

    26.09.2022 22:27
    monarhija
    @ Ajme nama
    Stvarno, ajme nama! Tako malo znamo o svemu, a tako smo spremni da se tučemo za to! Govoriti o ženskim pravima u Kraljevini Jugloslaviji je smešno! Žene nisu imale pravo glasa! O kakvim Vi to pravima govorite?
  • Istorija

    26.09.2022 22:25
    @Medan
    Nikoga taj nije besplatno iškolovao, sve je to plaćeno, nije novac za školovanje sa neba padao. Platili smo to svi svojim siromaštvom, platili smo dvocifrenom godišnjom inflacijom, platili smo zaostajanjem za svakom zemljom Evrope. Taj "zdrav sistem" je podrazumevao da nemaš slobodu govora, da ne možeš ništa zaraditi jer bi inflacija sve pojela u roku od 2 godine, da opstanak stanovnika zavisi od masovnog izvoza radne snage u Nemačku odnosno novca koji su potom takvi slali natrag. Možda bi monarhija bila lošija opcija, ali gledajući gde su sve parlamentarne monarhije tada i danas u poređenju sa komunističko-socijalističkim državama ništa ne govori tome u prilog.
    @Ajme nama
    Jeste, mene su "debelo indoktrinirali" a naročito dok mi pripisuješ ono što nigde nisam ni napisao. Slažem se i tražim da Vučić uvede tu istu SLOBODU velikim slovima, da svi vi koji ga pljujete ovde svakodnevno u toj SLOBODI završite u kamenolomu. Pa onda pevajte o toj SLOBODI.
  • mrva

    26.09.2022 21:04
    u ovoj drzavi vise nema 5% ljudi sa mozgom, ostali samo retardi sa retrogradnim idejama, uzas
  • Medan

    26.09.2022 18:33
    @Istorija
    Upravo toga koga opisujete vas je sve besplatno iskolovao,obezbedio suguran posao,zdrav sistem,zdravstvo,stan…. dok bi vam Monarhija sve otela!!! Nikada vise Monarhija u Srbiji!!! Daleko bilo!!!
  • Milovan

    26.09.2022 18:16
    Milovan
    Nikada vise Monarhija! Spomenulo se nepovratilo!!! Ako im je da se igraju Kraljevine neka kupe neko imanje izgrade sebi neki dvor plaćaju sve dažbine i neka uživaju! Jer od imovine oni ovde nemaju ništa!!! Hvala Bogu da je sve dokumentirano!!!
  • Dete rock'n rola

    26.09.2022 17:59
    E samo nam još vi falite da budemo kompletna menažerija.
  • Ajme nama

    26.09.2022 17:58
    @ Istorija
    Očigledno je da ne znaš istoriju, a debelo su te indoktrinirali. Za razliku od tih par floskula što vrte gubitnici iz 2 sv. rata (i njihovi potomci) istina je sasvim drugačija. Informiši se, pronađi statističke podatke i videćeš da na ovom prostoru nikad nije toliko bio mir, obrazovanje, ljudska, naročito ženska prava, kultura, socijalna pravda, bezbednost, ekonomija... i SLOBODA.
  • Packy

    26.09.2022 17:53
    Ivica Kralj za predsednika Partizana!
  • MK

    26.09.2022 17:34
    šta bi bilo
    Pa, jeste, šta bi bilo da je bilo je odavno omiljeno razmišljanje! Spada u domen naučne fantastike! Obično bude onako kako je moralo biti, a, nažalost, to nam se obično manje dopada od mogućih varijanata zamišljene paralelne stvarnosti!
  • Нс

    26.09.2022 17:24
    А просечан Кинез после две године живота у Србији боље говори српски од краља...
  • Nikola

    26.09.2022 16:31
    Par pitanja prvo. Da li namet za kralja ulazi u račun za struju ili Info stan?
    Da li je u ovoj državi iko ostao normalan?
    I zašto se ne bi odmah vratili u srednji bek, nego ovako da se razvlačimo?
  • mns

    26.09.2022 15:55
    realno
    funkcija premijera treba da bude naj jača, a kralj više kao figura i da poštuje protokole....
    a ne ko danas obrnuto
  • Milos

    26.09.2022 15:27
    Bez kralja ne valja
  • Istorija

    26.09.2022 15:11
    Na stranu sve šta mislili o odbeglom kralju, nešto mi se javlja da smo bili parlamentarna monarhija umesto komunističko-socijalističkog eksperimenta na čelu sa onim koji se u I svetskom ratu borio protiv Srba, dok se Evropa razvijala a mi igrali mikro-ekonomije gde se partija pitala za sve a ko je mislio drugačije završavao na Golom otoku, možda bi naposletku završili na boljoj poziciji od ove na kojoj smo završili.
  • lala banat

    26.09.2022 15:06
    uh
    Samo nam još to treba pa da cirkus bude kompletan.
  • VladaN

    26.09.2022 15:03
    Kada vrate…
    … novac koji su izneli i prihvate parlamentarnu monarhiju i smene ovoga bolesnika, u redu.
  • Nenad

    26.09.2022 14:42
    Čim čujem reč pokret, znam da je UDBA tu negde.
  • sale

    26.09.2022 14:39
    razuma bez
    Bas ono sto srbiji u ovom trenutku treba!

    Uz pokret koji se trenutno formira pod imenom "Moja Srbija", konacno cemo imati neke nove nove, neukaljane ljude za koje cemo moci da glasamo i koji ce izvuci drzavu iz gliba u koje su nas oni prethodni uvukli!
  • Bojan

    26.09.2022 14:35
    Bez Kralja ne valja
    Kraljevina Srbija može samo u slučaju ako su Obrenovići na njenom čelu.
  • Amur

    26.09.2022 14:30
    @Goran L.
    A ja moram da primetim da ti uglavnom ne vidiš belu cisternu.
  • A. K

    26.09.2022 14:26
    A. K
    Koliko je meni poznato kao i vecini,gradjana Kralj se odrekao Monarhije i zemlje 1944 sto je i zavedeno u UK! Time je Monarhija i zakonski nestala,zauvek iz Srbije! O imovinsko pravnim,odnosima i pljackanju gradjana od strane,nametnuto lazne Dinastije Karadjordjevica,drugom prilikom! Nije mi jasno po kom,osnovu obitavaju u Belom Dvoru kada to nije vise,njihovo privatno vlasnistvo?! Mlado momce,nesmaraj i neskreci paznju po zadatku od sumornog zivota u ovakvoj Srbiji! Hvala!
  • Neće moći

    26.09.2022 14:23
    Neka im neko javi da postoji i prestolonaslednik Obrenovića.
    Nisu uspeli da pobiju celu lozu Obrenovića iako su pobili preko 120 muškaraca, žena i dece.
    Ova lopovska, izdajnička dinastija Karađorđevića više nikad ne sme doći na vlast, iako bi britanska tajna služba to jako volela.
  • Aleksej

    26.09.2022 14:18
    Xexe
    Faca koja uliva poverenje ;)

    Koliko potpisa je potrebno da se osnuje pokret?!
  • Lenka

    26.09.2022 14:15
    samo nam još on fali
    Sve imamo, nedostaje nam samo da izdržavamo još jednog parazita, njegovu porodicu i svu svitu koja trči oko njih.
  • Ajme Nama

    26.09.2022 14:10
    Bože svašta, hoće kralja, a već imamo cara.
  • Banderaš

    26.09.2022 14:09
    Perfektno ludilo
    Taj ko je smislio ovo ludilo u srbiji je zaista zaslužio nagradu.
    Ako neko u srbiji misli da nam je zapad zaboravio i oprostio vezivanje,ponižavanje i ismejavanje vojnika UNPROFORa za mostove i bandere,veselje na krilu srusenog aviona f117 kod budjanovca(direktan tv prenos)-taj je veoma naivan i lakomislen.Ništa se ne dešava bez razloga,već po veoma smisljenom planu i scenariju.
  • Koja je poenta?

    26.09.2022 14:06
    Zaglupljuvanje, zbunjivanje, mlacenje prazne slame, lupetanje...

    Koja je svrha?

    Imamo vece probleme.
    Svet ima vece probleme.
    Resite korupciju, uvedite red.
    Drzava kao da ne postoji, zakoni proizvoljni i relativni.
    Ni jedna inspekcija ne kaze nista kada ih zoves. Niko nije nadlezan ni za sta.
  • Mm

    26.09.2022 14:06
    Mm
    U kom veku ovi zive? Koji bre Kraljevi,Princevi,Monarhije ..? Alooo decko ovo je 21 vek i takvih parazita,imamo i previse! Eto va BG pa tamo,lupetajte od Vojvodine sto dalje!
  • pajo patak

    26.09.2022 14:04
    najbolje
    sa King Charlesom III, mislim da bi cousin rumenko pre naučio srpski od Alexandra grčkog.
  • Goran L.

    26.09.2022 14:03
    Postovanje do poda
    Moram da primetim kako je ovo vrlo strucan covek.
  • Trulo

    26.09.2022 14:02
    ...
    Ma kakva kraljevina?? Da izdrzavamo jos jednog neradnika???
  • pera

    26.09.2022 13:48
    novi ljudi, stara ambicija. kako upasti na budzet.
  • Smrdijestina

    26.09.2022 13:48
    Ala radi DB-ovo porodiliste stranaka... Jos od DB babica Staneta Dolanca i Mise Vilotica do danas... Jedna od prvih DB stranackih beba su SRS, SPO...
  • idite medj’ svoje

    26.09.2022 13:30
    kukavičino ili kokošije jaje
    Kralj je pobegao,abdicirao, njegovi naslednici nisu vratili zlato. Sve je predato drugom kraljevstvu. A, pitanje je i ko ga je postavio da odigra to što je igrao.
    A, to kraljevstvo je od zlata nasih predaka napadalo upravo nas.
    Ne,ne…nema toga… lazni kraljevi i prinčevi su prošlost.
  • Der@n

    26.09.2022 13:28
    E samo nam je još ovaj falio...
  • Laloš

    26.09.2022 13:17
    Bože me sakloni mi više ne znamo gde udaramo, sluđivanje već sluđenog naroda. A ovi će potrajati dok ovaj Filip bude imao para da ih finansira. Kakav princ kakvi bakrači. Em mu je deda pobegao iz zemlje em zemlja iz koje je pobegao ne postoji već 30 i kusur godina.
  • Liman Država

    26.09.2022 13:15
    Težak slučaj
    ... za srbiju ne znam, ali od Vojvodine odhebite.
  • Sanja

    26.09.2022 13:08
    Zaglupljivanje
    Još jedan pokret sa ciljem da zaglupljuje narod.
  • drugi

    26.09.2022 13:06
    nonsens
    jedva sebe izdrzavamo a ovi bi i kralja da nakace na drzavnu sisu, ako smo budale da ovo odaberemo
  • Hm

    26.09.2022 13:05
    Nenamo mi para za aristokratiju. Nek pita Ruse da ga oni prime.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna