Autor: Beta

Info
28.09.2022.
11:17 > 11:22
Nekoliko stotina predstavnika reprezentativnih sindikata i zaposleni u gradskim preduzećima održali su protest ispred Skupštine Beograda, nezadovoljni odlukom da se osnuju još dva nova preduzeća.
  • Prki

    28.09.2022 18:49
    Vise sefova od radnika
    Normalno je da komunalci nemogu postići da završe posao jer imaju vise inžinjera,šefova i administracije no radnika .posebna stvar je kako se radi i šta, koji je efekat tako malobrojnih mučenika u odnosu na administraciju i koji je odnos plata.
  • sasa

    28.09.2022 12:55
    lopovi nezadovoljni
    Imajuci u vidu da se u drzavnim preduzecima masovno vrse raznovrsna krivicna dela koja vise nego uspesno zataskava drzava, prirodno je da zaposleni u tim kriminalnim preduzecima imaju strah od konkurencije - konkurencija moze da im ugrozi ne samo ilegalna primanja nego i zastitu koju danas uzivaju od tuzilastva, sudova i zastitnika prava gradjana koji dovode gradjane u zabludu po pitanju njihovih prava i uopste pravnog poretka u Srbiji kako bi zrtve kriminala odustajale od sudskih postupaka za zastitu svojih prava
  • Mile

    28.09.2022 12:19
    Gangula vodi BG
    Tako je to kada birate nepismene i nestrucne ljude tako vam i treba pa vi ste glasali za njega i za sve ostale dok se ne bude glasalo za licnost za ime prezime na listi nikada nam nece biti bolje u celoj Srbiji je tako
  • Da se podsetimo!

    28.09.2022 11:45
    021.rs

    Šapić ranije: Bio bih ljudska gnjida kad bih prešao preko uvreda SNS

    Kandidat SNS za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić, svojevremeno je bio ljuti protivnik naprednjaka, navodeći da ne može nikad da im oprosti uvrede koje su mu upućivali.

    Štaviše, Šapić je u doba dok je bio na "ratnoj nozi" sa vladajućom strankom tvrdio da "samo ljudska gnjida može da pređe preko njihovih uvreda".

    "Kad vi imate da SNS mene zvanično naziva, poslednjih par meseci, lopovom, siledžijom, prevarantom… I to ponavljaju iz nedelju u nedelju, onda je to suprotno svemu za šta se ja zalažem. Zamislite kad bih ja prihvatio da se tako neko prema meni ophodi i da ja sutra, zarad moje neke funkcije, budem spreman da sa njima sarađujem. Kakvu bih poruku ljudima poslao", zapitao se Šapić, da bi potom napravio paralelu sa ponašanjem ljudi u kafanama i restoranima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna