Autor: Tanjug

Info
28.09.2022.
13:00
Turističke agencije koje organizuju putovanja dužne su da svakom fizičkom licu sa kojim imaju zaključen ugovor o organizovanju putovanja izdaju fiskalni račun, što se odnosi i na đačke ekskurzije.
  • Dejan

    29.09.2022 07:34
    Utaja na PDV-u
    Pa sta i ako ga izdaju ,kada ga ne prijavljuju u promet tj.u dnevni pazar kao i mnoge benzinske pumpe takodje, jer su poreznici korumpirani i okrecu glavu od utaja. Eto Vam samo jedan od primera kako se legalno zakida budzet Republike Srbije i generise siva ekonomija.
  • Vlada

    28.09.2022 13:09
    Vasi pajtosi obrcu milione i ne placaju porez, Vase Zvezde i Partizani godinama ne placaju, Vasa Crkva nije u poreskom sistemu a svi oni iz tog budzeta uzimaju sakom i kapom i nemilice trose a vi ste nasli da naplacujete porez na porez na nastavnicke dnevice i ostale gluposti sa djackih ekskurzija zbog cega su one postale paprene a sve to na kraju placamo mi roditelji. Jedva cekam rezultate popisa pa da vidite koliko je ova vasa politika doprinela natalitetu. Ovih primera je bezbroj u zivotima roditelja, zato i treba da nas nema.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna