Autor: 021.rs

Info
28.09.2022.
19:24 > 19:26
Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković izjavila je da intervju u listu "Informer" sa višestruko osuđivanim silovateljem Igorom Miloševićem ne služi svrsi.
  • S56

    29.09.2022 06:33
    Talog
    vučićević je ponizni slugeranja sekte na vlasti. Informer treba zabraniti.
  • Milutin

    29.09.2022 06:32
    Resocijalizacija u Srbiji?!
    Drzavo ublazi represivne i kontraproduktivne clanove zakona i Zaposlite ljude kad izadju iz zatvora i nece biti povratnika tj bice manje povratnika a sa druge strane stroge kazne, progon, maltretiranje", diskriminacija , nemogucnost da se zaposle osudjivana lica sigurno nece doprineti tome da se smanji broj povratnika ili da se prevenira ponovno izvrsenje nekog krivicnog dela! *** Ako neko nema posao(jer je i zakon takav za osudjivana lica), porodicu , prijatelje... sta ocekivati?! *** Drzava nije mislila dok su usvajali, zadnjih 12 godina, populisticke i drakonske kazne i mere od cega ce ljudi ziveti, gde ce moci (SMETI) da rade po izlasku iz zatvora! Sta to bese "resocijalizacija" ?! Oni koji su "osteceni"("ostecena strana") razumljivo je da su pristrasni, iskljucivi i traze nerazumne mere i zakone ali drzava je ta koja treba da je razumna i *** "zakoni se moraju donositi razumom a ne emocijama" da ne bi bili kontraproduktivni zakoni ako su doneti pod uticajem emocija ili pritiska"!
  • Crveno-crna banda!

    28.09.2022 19:55
    Ma hajte!
    Čiji su oni medij, koga podržavaju?
    Ko ga je pohvalio da je dobar čovek?
    Od koga je dobio granatu 2016?
    Sa čime se on sam hvalio ko dolazi sa pratnjom i službenim kolima po njega da mu da informacije?

    Crveno-crna kožno-crnomantijaška banda!

    Uništili su ovu naciju!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna