Autor: 021.rs

Info
01.10.2022.
13:05 > 07:37
Ženska solidarnost pozvala je na protest u subotu, 1. oktobra u 13 sati ispred redakcije Informera.
  • BjelogrdićBezMorala

    01.10.2022 10:07
    @Zoran
    Vas brinu aktivisti na Starici i ovaj protest žena?
    Ne brinu vas:
    - Doljevac
    - Krušik
    - Oliver Ivanović
    - Vladimir Cvijan
    - Jovanjica
    - Rio Tinto
    - Bor, Smederevo
    - Belivuk
    - Bunga-bunga
    - Helikopter
    - dr Mali, dr Šapić, dr Stefanović
    - Tetka iz Kanade
    - pečenjara od EPS-a
    - blato u TENTu
    - kovid laži, katastrofa i pljačka
    - lečenje dece SMS-om
    - 200 mil eura za TV Prva i B92
    - 600 mil eura za TV prava za prenos premijer lige
    - 1 mlrd eur za uvoz el. energije zbog neodržavanja TENT-a
    - Savamala
    - Batinaši u Šapcu
    - LingLong
    - Prisluškivanje
    - MHE
    - Grdelica
    - Bata 1, 2, 3...
    - Atentat 1, 2, 3...
    - Laž, laž, laž ...
    - Partijsko zapošljavanje
    - Nepotizam
    - Lažne diplome
    - Kupovina glasova
    - batinaši na Starici?
    Nastavi niz ...
  • Silovanje javnosti

    01.10.2022 09:56
    Oni nas 35 godina siluju u zdrav mozak!
  • pera nevera

    01.10.2022 08:24
    Naš politički sistem podseća na bolesnika koji je daleko odmakao u bolesti. Kod nas se sada manično depresivne faze smenjuju na dnevnoj bazi. To zaista na ljude deluje razboljevanjem. Čoveku je potrebno bez obzira što živi na vodi, bez obzira što je ishod ljudskog života isti, ali čovek da bi živeo potrebna mu je neka sigurnost na neki rok. Svakog dana se buditi sa zlatnim dobom a zaspati sa strahom da će nam groblja biti mala ne može pojedinca slabog duha da čini zdravim. On mora da pukne. Vučić ide u pravcu toga da će u 10 biti zlatno doba, a u 11 katastrofa. Ide u pravcu da će periodi između amplituda da se smanjuju. On ide stvarno ka potpunom razboljevanju naroda. 90 % ljudi ne zna da li je u zlatnom dobu ili katastrofi, da li je ovo doba u kome cvetamo ili ćemo se smrznuti i umreti od gladi. Ovo sve uništava duh ljudima u eksperimentu koji se sprovodi in vivo.
  • A sta Vas to

    01.10.2022 08:14
    "zabrinjuje"
    ...kako Vi kazete? Nekoga "zabrinjuje" sto SNS aktivisti i botovi ne znaju da se sa reccom NE samo glagoli u ovim slucajevima pisu zajedno - nemoj, necu, nisam, nemam, a usudjuju se da ostavljaju pisane tragove o sebi, svojim stavovima i narucenim komentarima!
    Mnoge brine sto svi ovi protesti stizu tako kasno i sto je strah ogroman zbog osecaja da ovoj zemlji ni Bog vise ne moze da pomogne!
  • Рон Џереи

    01.10.2022 08:10
    @Vlada
    Још једа доказ да је све договорена прича. Нико се ником не меша у деловање. Свако има своја задужења.
    Због тога презирем и једне и друге.
  • @Zoran

    01.10.2022 08:04
    pooolako Zorane, nemoj da se,citiram, "zabrinjuješ". Danas žene brane zakone ove zemlje, svoju čast, čast svoje dece a i vas koje "zabrinjuju " protesti toliko da se od straha saamo "zabrinjujete" zaboravljajuci da vam gradjansko pravo i dužnost da tražite poštovanje zakona i svoja elementarna prava.
  • Vasa

    01.10.2022 08:02
    @zoran
    Eto primjera nepismenog primitivnog iskaza. Jedna rečenica, sa obiljem grešaka i izraza, od 500 slova! Čoveče, pročitaj još nešto, edukuj se, pa za desetak godina dođi ovde i komentariši.
  • Zoran

    30.09.2022 18:22
    Ovo je zaista ludnica
    Iskreno sam zabrinut, u ovo poslednje vreme ima toliko puno toga lošeg ova država sopstvenih problema, a u poslednje vreme niču razni protesti kao nezadovoljstvo medija, Informer, i neznam sve šta, mislim da imaju suviše vremena da se baviju budalaštinama u ovoj zemlji, mora neko da dovede napokon sve te demonstrante opozicije i neznam sve kakve aktiviste i aktiviskinje malo nekom redu, ovo zaista me zabrinjuje, šta se sve radi preko tih društvenih mreža, ukinite i te društvene mreže, pa da jednom lakše dišemo.
  • Cortanovci

    30.09.2022 16:54
    Zenska solidarnost neka posjeti zrtve nasilja po selima koje niko ne podrzava,koje su moraju boriti same i za zivot i egzistenciju koje niko nestiti nego se osudjuju na pravdi boga u Ime naroda.
  • Vlada

    30.09.2022 13:37
    Ne videh one prekaljene opozicionare i borce za prave porodicne vrenosti: Dveri, Zavetnici i sl? Jel to njima nije trenutno u fokusu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna