Autor: 021.rs

Info
14.10.2022.
10:04 > 10:13
Fudbaleri Vojvodine gostuju danas ekipi Novog Pazara, u 15. kolu Superlige Srbije.
  • 'Ajde...

    14.10.2022 14:13
    Ma šta nam reče...
    Ovo je izjava koja vređa sve koji vole, prate i navijaju za fk Vojvodinu. Ako nije moguće, to znači da niste fizički dobro pripremljen; da niste mentalno dorasli. Moguće je igrati na vrhunskom nivou, to je dokazao Sven Jeran (nama draže Goran) Erikson koji je u periodu 1998-2000 koji je sa Lacijom dominirao na Apeninima i zadivljivao Evropu. A znaš li kako Rastavac? Tako što niko nije znao koja postava istrčava na teren. Svi su bili fizički pripremljeni, profesionalno usmereni i dovoljno talentovani. Koristio je obe postave i oba golmana i nisu igrali samo povređeni i oni sa kartonima. Nikom mesto u timu nije bilo zagarantovano, svi su morali da se trude. Dakle, budi pošten i ne zamajavaj nas više sa ovim mlakim izjavama oplemenjenim floskulama koje svedoče o dezorijentisanostima iza koji se kriju: nerad, nered i samovolja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna