Autor: Beta

Info
18.10.2022.
14:07
U Skupštini Srbije predlog za stavljanje na dnevni red po hitnom postupku Izmena i dopuna Zakona o ministarstvima, izglasan je iz trećeg puta.
  • agatoni,aga,akademik

    19.10.2022 12:11
    lako
    je sada čekati formiranje vlade , znamo da će biti kvalitetna , stabilna , a od izbora znamo da je većina građana 70% podržava !
  • zztop

    18.10.2022 21:51
    A oće biti dve kancelarije za kosovo i metohiju , jedna do ibra a druga preko ibra....
  • Dr Miggyy

    18.10.2022 18:04
    Vlada umesto vlade
    Nova vlada imaće četiri ministarstava više nego do sada, kakva nebuloza i glupost. I do sada vlada sa 21 resora, šta je radila? Ništa, sve je radio jedan čovek, ministri i ostalih zapošljenih, a bilo ih previše, aplaudirali su i klimali glavom svom vođi i fascinirali posmatrače svojim stajlingom, glasnim podržavanjem besedu glasnogovornika-šefa i stalno i energično. Šta li će sada da rade još četiri ministarstva. Verovatno sve kao i do sada? Budući ministri Zorana i Vulin počeli su sa svađama pre izbora, a šta će raditi kada budu zaseli u svojim željenim foteljama. Ministarka Zorana i do sada se posvađala sa svima, osim sa Vučićem, ne sme. Posvađala se sa Dačićem, Brnabićkom, joksimovićkom itd. To znači da i od ove vlade nema ništa, ali zato moraće da radi samo ΛV

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna