Autor: RTS

Info
31.10.2022.
11:20
Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Negre rekla je da će staviti akcenat u prvih 100 dana Vlade da prezimimo, da građanima budu topli domovi i da imamo nesmetano struju.
  • aleksandar

    31.10.2022 16:43
    Ova je pala s Marsa...razbacuje se tuđicama za koje očigledno ne zna šta znače (npr. efikasnost brka sa kapacitetom). Ni osnovni pojmovi energetike joj ne idu baš dobro jer brka termo- i hidroelektrane, jer su po njenoj izjavi suše pravile probleme termoelektranama. Ali pravi bier je "Fokusiraću se i da imamo dobru, kontinuiranu proizvodnju električne energije"...šta joj znači dobra ne znam, kontinuirana (u prevodu neprekidna) je sve ove godine, ali je NEDOVOLJNA jer ne pokriva potrošnju, pa zato uvozimo. A da će je biti dovoljno jer se fokusirala, e to nažalost nema veze jedno sa drugim. Nije se izblamirala jedino kad je uopšteno pričala i davala izjave koje je mogao da sroči bilo koji školarac.
  • Ružica

    31.10.2022 14:24
    Umanjeni računi
    Ne vidim ni jedan razlog da stavka grejanja ne bude 0,00 na oktobarskom računu, kako naplatiti građanima nešto što nismo potrošili? To bi bilo čisto pranje para.
  • Mile rent-a mozak

    31.10.2022 11:57
    Građani Zanzibara se zahvaljuju ministarki na informaciji, jer nisu mogli, osim na mrežama, da o istoj budu obavešteni usled gubitka signala Pinka i Happy-ja. Nadamo se da cene uglja za loženje neće porasti zbog rata u Ukrajini i tajfuna na Filipinama.
  • Vule

    31.10.2022 11:31
    vidimo
    Kako neko može da odloži ono što je zakonski propisano, dakle nema grejanje već 16-ti dan, hoće li računi gariša iz NS toplane biti umanjeni.
    Uhvatite se za radijatore gospodo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna