Autor: 021.rs

Info
27.11.2022.
10:28
Udruženi sindikati Srbije "Sloga" pozivaju građane Srbije, posebno radnike i penzionere, da se uzdrže od nepotrebnih kupovina, posebno na sumnjivim sniženjima takozvanog šoping ludila Crnog petka.
  • Cicka

    28.11.2022 07:59
    Ima smisla ovaj savet Sloge
    Savet Sloge je podsecanje gradjanima , a to nije na odmet , ali znate ono dusa iste ali mogucnosti su male , juce sam bila u jednom ogromnom marketu imaju zelene , crvene i zute cene, zelena cena je snizenje ako kupis mnogo proizvoda pa onda dobijes ne tako bas malo snizenje ali sta ce penzionerima pa cak ikada slave Slavu toliko komada iste robe, zuta cena se dosta povecala u odnosu na ranije a to im je redovna cena a crvena je znak da je roba na akciji , crvene cene ima najmanje, retkost i uglavnom su to proizvodi koji vam nisu neophodni. Mnogo je sve poskupelo , treba biti ekspert kao sto je Sinisa Mali (nije ni njemu lako da vodi drzavu po ovakvom poksupljenju globalnom ) da zongliras izmedju tih svih cena i da se ne povedes za onim Dusa iste , zaista sada treba kupovati samo neophodno .
    Cak i kada jedete morate paziti da se nista ne baca , ovoga puta sprema se Slava za mali broj ljudi i vise nema davanja, pakovanja repete kolaca, zita, ribe da nose kuci, napraviti samo sto se moze pojesti za Slavu i nista preko toga ali u tome morate biti umetnik, stednja je zaista umetnost .

  • Darkoni

    27.11.2022 11:14
    Građani Srbije se uzdržavaju i od neophodne kupovine jer ni za nju nemaju novca,a poziv i odvraćanje od nepotrebnog trošenja nema nikakvog smisla.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna