Autor: Beta

Info
30.11.2022.
16:28 > 16:33
Novopazarska policija podneće krivične prijave protiv petorice petnaestogodišnjaka zbog sumnje da su pretukli godinu dana mlađeg dečaka, saopšteno je danas.
  • mns

    30.11.2022 22:24
    eee
    dokle više... zaposlite decu, dajte im neke sportske aktivnosti, samo da skrenu misli sa tik-tok aplikacija i ostalih mreža koje loše utiču na njih
  • R

    30.11.2022 19:13
    R
    Pa gde je sada taj sportski kolektiv?
    Da li u Ugovoru prema kome je iznajmljena sala postoje klauzule oko bezbednosti i da li su odgovarajuće?
    Ako nema onda je za bezbednost odgovorna škola, ako ima onda je odgovoran taj sportski kolektiv.
    Ako postoje, a nisu uzele u obzir ovu ili sličnu situaciju onda je kriva škole, a ako je uzeta u obzir slična situacija onda je kriv taj sportski kolektiv.
    Stvar je jednostavna vezana za krivicu odgovornih lica škole ili sportskog kolektiva.
    Šta je sa roditeljima nasilnika, da li će deca ići na odvikavanje od nasilja i u školu lepog ponašanja, da li će i roditelji ići sa njima?
    Mislim da treba da ide i direktor i psiholog škole, ali i vlasnik ili vođa tog sportskog kolektiva. Normalno svi u svom trošku i u njihovo slobodno vreme.
    Finansijsku kaznu bih odrapio svima i to duplu. Jedna ide državi a druga oštećenom.


  • Joca

    30.11.2022 16:46
    Da se mi ogradimo, a dalje ćemo lako!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna