Autor: Tanjug

Info
01.12.2022.
08:36
Američki milijarder Ilon Mask saopštio je da očekuje da će klinička ispitivanja bežičnog moždanog čipa koji je razvila njegova kompanija Neuralink početi na ljudima za šest meseci.
  • Cicka

    01.12.2022 10:08
    Kai sve ostale stvari koje su smisljene da pomognu coveku pretvorice se u nesto sto odmaze ljudima, Ko zna u sta ce se i ovo pretvoriti . Molim da ako vec zloupotrebljavate dronove makar da ih napravite u obliku buba mara a ne letecih buba svaba. Nasi dronovi makar neka budu u obliku buba mara .
    Ovo mu dodje , sto je smislio Mask , nesto kao pejsmejker samo za mozak ali eto makar se pejs mejker nije pretvorio u neko zlo .
  • Don't believe

    01.12.2022 09:49
    Lazovcina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna