Autor: Tanjug

Info
02.12.2022.
22:25
Više javno tužilaštvo u Kruševcu uputilo je sudu zahtev za pokretanje pripremnog postupka protiv dvojice maloletnika zbog incidenta u školi u Trsteniku 9. novembra.
  • Vera

    03.12.2022 14:45
    Profesor
    Pored ponižavajućeg odnosa države prema prosvetarima, svi,pa i oni koji su tobože na našoj strani,misle da imaju pravo da nas obasipaju uvredama .Da smo svi štrajkovali,proglasili bi nas neradnicima,kao što je najčešće bilo.Kako nismo svi štrajkovali, proglašavaju nas poltronima pod uticajem vlasti i UDBE.Većina nas je bila u svim demokratskim demonstracijama,štrajkovima,raznim aktivnostima u cilju postizanja demokratije i boljeg društva.Tako i decu vaspitavamo.A sada smo stari.U mom kolektivu su gotovo svi preko 55 godina starosti.Entuzijazma ima minimalno, hrabrost ne nedostaje,ali snage više nema.A oni što nas vređaju kako smo pod uticajem vlasti i UDBE uče i svoju decu svojim primerom da je ne samo dozvoljeno već i normalno vređati profesora.Ja Vaše mišljenje ovim kratkim izlaganjem neću promeniti,ali bih volela da samo još jednom razmislite pre nego što počnete da pišete uvrede.Razlozi mog ne ulaska u štrajk su zdravstveni i lični,a nikako neka UDBA i neki direktor.Trebalo bi mi mnogo više slova da Vam predstavim kakvo je zanimanje biti profesor,a ja to znam već 34 godine.
  • Apsurdistan

    03.12.2022 08:41
    Ustalasalo se javno mnenje ne smiruje se, pola prosvetara koje ne kontroliše udba su (opet) počeli da štrajkuju, Vođa je između dva razgovora sa selektorom, između Norveške, Kurtija i Rade postavio novog direktora BIA-e i rekao - 'može' za tužbu protiv učenika.
    'Bem ti državu i građane kojima je sve to normalno i ne žele to da menjaju!
  • 9

    03.12.2022 08:19
    Jel' tužilac
    ona Zagorka ?
    Dok se roditelji materijalno ne rebnu po džepiću sve sa plenidbom imovine ili zatvorskom kaznom ništa od reda u sprdijskim školama.
    U susednim zemljama roditelji polažu menicu pri upisu deteta u srednju školu gde potpis postoji ali ne i unesen iznos i škole nemaju ni oštećenja inventara , a pogotovo osoblja .
  • darko

    03.12.2022 06:38
    Sada bi trebali de se oglase nevladanine organizacije za ljudska prava i da stanu u odbranu ovih divnih mladih ljudi. To je demokratija za vreme mog Tita ovi mladici posle par informativnih razgovora u Miliciji (koje vise nema) bili bi reseni svi problemi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna