Autor: Beta

Info
12.12.2022.
06:36
Pokret "Kreni-Promeni" najavio je da će danas u Beogradu početi kampanju obaveštavanja građana, preko bilborda, o trenutnom stepenu zagađenja vazduha i njegovom uticaju na zdravlje.
  • @Мунгос

    12.12.2022 12:38
    Mungose, zadatak 1: otvori prozor noću i diši.
    Zadatak 2: prođi uveče autom kroz Batajnicu, otvori prozor, i diši.
    Zadatak 3: idi na RTG pluća.
  • artist

    12.12.2022 10:42
    Vise mi je stalo do povecanja plate nego do ovih bilborda.
  • Мунгос

    12.12.2022 08:51
    Добар изум ови ПМ мерачи ситних честица у ваздуху.
    Не знамо колико је поуздан, али од како је овај изум дошао у руке „зелених“ фах-идиота, нама није досадно уопште. Они то мере, па нас онда плаше са том бабарогом, у чему им здушно помажу корумпирани „научници“ Гретени.
    Ево сада нас увлаче у хорор ситуације својим реалитијем са билбордима, као да смо жељни да евидентирамо колико смо то отровани.
    Убеђен сам да су ови на власти добили налог из Европског централног комитета да овим билбордима припреме терен за увођење ПМ таксе на загађен карбонизован ваздух. Као што је њихов генијални проналазак наплаћивање паркирања, а паре само капљу ли капљу.
    У овом случају, такса би се уплаћивала на рачун неког Гретена из Европске Зелене Банде.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna