Autor: 021.rs

Info
14.12.2022.
15:47 > 16:53
Ponovljeno suđenje za paljenje kuće novinara portala Žig info Milana Jovanovića odloženo je za sredinu januara zbog zahteva odbrane za izuzeće tužioca Predraga Milovanovića, prenelo je danas UNS.
  • Istine radi ...

    14.12.2022 21:00
    @Sale
    Da, rade botovi sa isključenom savesti. Neka im duša sve to zapamti.
    Još gore se desilo ovom savesnom novinaru, g-dinu Jovanoviću, nakon što su mu zapalili kuću su ispalili par metaka u kuču u plamenu!
  • zgađen

    14.12.2022 20:49
    NapreDNO pravosuđe
    Ako je i od reformisanog i nezavisnog sudstva, mnogo je.
  • Sale

    14.12.2022 19:18
    Vidim i ovde botovi rade, pa nek se i vama desi isto ko ovom nesrecnom coveku da vam neko zapali kucu dok spavate i da mu ne mozete nista jer zivite u banani..
  • Pravda

    14.12.2022 17:40
    Ovom hrabrom čoveku sudstvo ove države drugi put pali kuću!
  • Mile

    14.12.2022 16:16
    Klasika
    Sve advokate koji se bave ovakvim mahinacijama, treba isključiti iz advokatske komore. Kako tužilac može da bude svedok? Jel treba tužilac da svedoči o tome kako je zapaljena kuća, kakva on neposredna saznanja ima osim istrage, predistražnih radnji i dokaza? Na sudiji je ovde da odbaci zahtev da se hej TUŽILAC ODREDI ZA SVEDOKA, ako ne odbije zahtev ovo će biti presedan u pravosudju i praksi. Klasično dobijanje vremena i uzurpiranje postupka od strane odbrane. Cela Srbija zna da mu je ovaj sa saradnicima zapalio kuću, samo sudija izgleda ništa ne zna. Ista situacija u mnogim manjim predmetima, parničnim predmetima, upravnim postupcima. Sudija da je iole kompetentan odmah mi odbio predlog rešenjem. Iz ovog se vidi da je sud klasično iznurivanje stranaka u postupku pa ko duže izdrži, psihički i finasijski, takva bude i presuda. Sramno...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna