Autor: Tanjug

Info
24.12.2022.
15:31
Novica Tončev zatražio je da rukovodstvo FSS na sednici Izvršnog odbora podnese izveštaj o kriterijumima na osnovu kojih je sastavljena delegacija FSS za Mundijal u Kataru, kao i visinu troškova.
  • Nikola

    27.12.2022 22:03
    Novica Toncev, bivski gradonacelnik Surdulice koji se jos uvek slepa uz svog brata, savetnika predsednika SPS-a. Tako je i dosao u FSS. Sada mu je krivo sto nije dobio barem malo "belo koferce". A sa fudbalom ima veze kao moja baba sa hokejom na travi.
  • Mojsije

    24.12.2022 19:50
    Ju ju
    Da li bi Toncev smeo da upita Vucica da podnese izvestaj kako se trose i dele nasi novci??? A da, to ne sme jer nema petlju. Ima samo pertle i to jako kratke
  • A3

    24.12.2022 19:06
    Zna se
    Para ima, uspeha nema. Karakteristično ne samo za srpski fudbal.
  • Boban

    24.12.2022 16:33
    Boban60@gmail.com
    To nema nigde, da savez dobije manje novca od igrača, koji su učestvovali na mundjalu i neslavno završili kao poslednji u gtupi, svugde u svetu ili se novac delio 50:50 ili je sve dobio malo više novca, a kod nas 45 posto savez, a 55 posto igrači. Stvarno to nema nigde, drugo ako se razmišlja o mladim igračima, treba novac više da se prema njima usmeri, da većinom ovih naših slavnih igrača, odreknu se novca u korist bolesne dece i mlađih igrača koji bi trebali da postanu uspešni igrači. Savez sve finansira, pripremu reprezentacije, koja nije malo plaćena, do organizacije i odlaska na svetsko prvenstvo. Ovde treba učinak da se plati, a ne ovakva blamaža. A učinak je nula, jer nikada na svetsko prvenstvo nismo osvojili bod, uvek smo osvajali, najmanje tri boda. Tako da taj odnos kome koliko novca treba da pripadne, treba da se promeni u korist saveza. Da su kojim slučajem osvojili neko od prva tri mesta imali bi od države i nacionalnu penziju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna