Autor: Beta

Info
28.12.2022.
23:00 > 23:02
Organizacija za zaštitu prava LGBT+ osoba "Da se zna!" zatražila je od nadležnih da formiraju novu komisiju za ocenu sadržaja udžbenika iz biologije za osmi razred.
  • Coban

    29.12.2022 11:48
    U stilu Jovane Jeremic
    Iz Zalbe organizacje se ne moze zakljuciti da li je potpuno izaostavljeno postojanje devijacija u polu i seksualnoj orijentaciji, ako jeste mora se ukljuciti, ali sa aspekta prirodne nauke sto Biologija i jeste, a ne da se bavi pravno socioloskim aspektom ove manjeine. Ne moze se od predmeta praviti Frankenstajn. Sve u svemu pogresili ste predmet. Tako isto i cuvena voditeljaka sa Pinka, bitno je da traka ide.
  • ime

    29.12.2022 03:21
    naslov

    nema komentara?! pa sta je tu cudno? mnogi nemaju pojma kako bi se o tome uopste moglo obrazovati. ima li mesta u obrazovanju ovakvim temama? skola je ustanova za obrazovanje. evidentno je da pojava egzistira od kad je ljudskog roda. sigurno zahteva objasnjenje. ne bi bilo prvi put da se u skolu pozovu strucniji predavaci koji bi deci objasnili i dali odgovore na neka pitanja. ne vredi gurati "glavu u pesak". gospodo prosvetari to vam je posao- za to primate platu. a i roditelji imaju obavezu, pa na posao!!!
  • Boki

    28.12.2022 23:36
    Auuuu koja ekipa
    Ne znaš ko je veći mračnjak od ovih u ekipi. Pa spram njih staljin deluje kao teški liberal

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna