Autor: Beta

Info
05.01.2023.
08:52 > 09:12
Za samo nekoliko sati više od 10.000 ljudi potpisalo je onlajn peticiju kojom se traži od nadležnih da obaveste javnost o slučaju silovanja u Nišu o kojem su izvestili mediji.
  • Лиманац

    05.01.2023 17:29
    Две стране медаље
    Девојка је мењала свој исказ о догађају, а вештаци нису утврдили да је дошло до силовања.

    Уколико је у питању лажна оптужба, било би добро што девојка није силована, али је треба казнити за ширење панике, јер лажне пријаве штете жртавама које су заиста силоване.

    Уколико је, пак, девојка силована, онима који су одговорни за тај гнусни чин треба одредити строгу казну и дуго задржавање иза решетака уз мере лечења.

    Сачекајмо да се оконча поступак, досад ништа није постигнуто петицијама у електронском облику.
  • wut

    05.01.2023 14:49
    @zasto

    Tako je, objasni zenama kako da se osecaju.
  • @zasto

    05.01.2023 10:55
    Zato što ćemo ako se nešto ne učini uzeti pravdu u svoje ruke, a tada takvi kao vi treba da drhte!
  • zasto

    05.01.2023 09:52
    uzas
    uzas, kako god da okrenes, samo ne znam cemu izjave "U ime Nišlijka i Nišlija, ali i svih građana Srbije, kao i u ime svih žena koje se konstantno osećaju nesigurno onog trenutka kada kroče na ulicu, od tužilaštva i niške policije zahtevamo hitnu reakciju i adekvatno obaveštavanje javnosti o ovom slučaju"
    zene se u Srbiji osecaju nesigurno na ulici, cemu preterivanje? mislim da bi neko trebao da objavi neke uporedne podatke u vezi nasilja na ulici za Bg, Zg, Bec, Berlin i Pariz (recimo)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna