Autor: Nova.rs

Info
06.01.2023.
14:31 > 16:47
V. N. (50) saslušana je danas u Osnovnom javnom tužilaštvu u Mladenovcu zbog sumnje da 4. januara u Velikoj Ivanči nije obezbedila kavez sa psima koji su tog dana napali Vladana Radosavljevića.
  • Non bot

    06.01.2023 20:33
    @meštanin sa kosmaja

    Značenje reči Informer sa engleskog je 'potkazivač".
    Pametnome dosta.
  • Eon

    06.01.2023 18:07
    Sve je jasno
    Vlast je morala da reaguje već posle prvog incidenta. Pse je trebalo smestiti u karantin i eventualno ih uspavati, mada oni ne snose krivicu već njihov vlasnik. Inače to što piše Informer ne treba uzimati za ozbiljno jer se radi o najgoroj vrsti režimskog tabloida (da ne kažem nešto drugo).
  • Uroš

    06.01.2023 17:42
    @meštanin sa kosmaja
    Pitam se šta ćeš ti ovde, imaš Informer i Pink, idi tamo i njih gledaj i čitaj. Izneo si gomilu gluposti.
  • Che

    06.01.2023 17:13
    U zemlji loših djaka
    Nisu krivi psi. Kriva je država što nije regulisala pse lutalice i držanje pasa zakonom. Udomiti / uspavati pse lutalice. Držanje pasa samo sa čipom - identifikacionom kartom psa ( vlasnik, adresa, ovlašnjeni veterinar ). Pas koji nema čip automatski ide u štenaru. Ako se nadje čipovani pas bez nadzora i korpe na ulici, a sa čipom, vlasnik plaća deebelu kaznu. Tako se to rešava. U Srbiji se čeka da se nešto desi: npr. ispadne voz iz šina, pogine neko, izujedaju psi nekog. Pa se tek onda nešto preduzima.
  • /

    06.01.2023 16:15
    /
    I za nju i za vlasnicu - smrtna kazna!
  • Pero

    06.01.2023 15:50
    Ubistvo
    A zašto niko nije u pritvoru/zatvoru zbog napada na devojčicu. Praktično je on kriv i za ovo ubistvo. Naravno, pored vlasika, mislim i na tužilaštvo, sud, policiju, inspekcije. Da su oni svoj posao uradili u novembru čovek bi danas bio živ.
  • Shimmy

    06.01.2023 15:26
    ROBIJA BRE!!!
    Cuj psi vec napali ranije!
    Aman usmrtiti pse vise, napali devojcicu, ubili coveka, napasce opet. kraj price!

    da su ih usmrtili prosli put, ovaj covek bi bio ziv danas!!!
    i 10 godina je malo,. rastrgli kerovi coveka kao u nekog geckom epu!
  • pitanje

    06.01.2023 15:14
    sta ce jos tamo?
    Kakva bre zoohigijena? Napali, izujedali i ubili su coveka, a potom napali i izujedali i njegovu suprugu. Ti psi su opasni po ljude, to se uspavljuje i zavrsava se dalja prica.
  • Meštanin sa Kosmaja

    06.01.2023 14:52
    Pročitajte jučerašnji "Informer" na 12-oj stranici piše o ovom slučaju, i tamo ima razgovor sa meštaninom koji doslovce kaže za čopor lutalica koji je izujedao novinara da se i pre sa njima dešavalo "Beže od ljudi: dešavalo se da se potuku sa našim domaćim psima, ali čim bi se neka osoba pojavila, oni bi bežali" i još meštanin kaže "muž i žena su se šetali i naišli na taj čopor lutalica koji su spavali na suncu, i iznenada ih napali i ujedali, a onda se čopor kao po komandi razbežao". Pitanje ? Kako odjednom danas u režimskim medijima priča da su to vlasnički psi, i hapšenje žene koja vidimo ne priznaje ništa ? A juče meštanin izjavljuje da je taj čopor lutalice i ranije napadao domaćinske pse pa bežao kad neko naidje? Ovo izgleda kao skidanje odgovornosti sa sebe SNS opštinskih vlasti jer te lutalice su bile tamo mesecima po izjavi svedoka, i sad vidimo da je prava sreća da onaj "zakon o Policiji" nije prošao.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna