Autor: Beta

Info
16.01.2023.
14:38 > 14:39
Frilenseri su danas ispred Ministarstva finansija održali protestnu akciju, kojom su tražili izmene Zakona o porezu na dohodak građana i manje poreske stope, kao i pravo na trudničko i porodiljsko.
  • Jovan Markovic

    18.01.2023 04:37
    Zašto od 2017.?
    Treba odrati freelancere, pomorce i gastarbajtere da državna uprava može sebi da poveća plate.
  • Karta u

    17.01.2023 14:35
    jednom pravcu
    Ništa manje. Frilenser je prinuđen da se sam snalazi jer nije u partiji. A napredno bi da ga opljačkaju manipulacijom zakona. Frilenseri = sposobni odlaze i odlaze, ostaju paraziti napredni. Nesposobni. Mrze, zavide, klevetaju, izmišljaju. I na kraju izumiru jer nemaju koga da pljačkaju više. Sve sposobne oterali. Jedino rešenje. Što da budem žrtva bg predrasuda, kad mi se više isplate predrasude Severnjaka ili Zapadnjaka. Ne razumem da se Srbi sele u bg da ih služe, živeći po buđavim suterenima.
  • @Nenadović Zurich

    16.01.2023 18:09
    Potpuno se slažem sa tobom, samo blokada Gazele i ništa drugo, ne rasipati energiju bilo gde drugo. Evo sada čekamo da vidimo januarske račune za struju , ako su povećali račune struje, a vidimo da su sami sebi povećali plate u javnom sektoru, moraće Gazela opet da se blokira i da razmrsi to klupko da se povećanje plata u javnom sektoru ne sme nadoknadjivati povećanjem cene struje. Gazela je može se reći i ekonomska mera i banka i čuvar računa za struju u ovom slučaju
  • Nenadović Zurich

    16.01.2023 15:00
    Samo blokada Gazele
    sve ostalo je gubljenje vremena.

    Gazela na Novom Beogradu kod Sava Centra je jedina Zakonodavna funkcija u Srbiji.Ta Gazela Vam je ujedno i zamena za UStavni Sud,Apelacioni Sud,sva Ministarstva i sve poslanike u Vladi R.Srbije.

    Svako ko je bio na Gazeli i blokirao saobraćaj je dobio što je hteo.

    Sve ostalo je apsolutno gubljenje vremena.

    Učite od pijačara,advokata,taksista,popova,igumana i sličnih.

    Pitajte njih kako su se izborili za svoja radnička prava i sve u vezi "poreza" i "fiskalnih kasa" i "retroaktivnog poreza" i "kamata".

    Dok duševni bolesnik ne vidi blokadu Gazele na tri sata svakog dana nema od Vaših zahteva ništa.

    Duševni bolesnik razume samo i samo kad saobračaj na glavnom auto putu stane.Zašto?

    Zato što mu tada dolaze strani novinari i zovu ga ambasadori da ga pitaju u vezi poreza umesto Vas na slici.

    A kada ga strani ambasadori pitaju umesto Vas u vezi poreza na freelancing usluge duševni bolesnik mora samo da klima glavom da ga ne bi pustili niz vodu.

    Učite kažem u zaključku od pijačara,taksista i advokata.

    Ko je malo mlađi i još uvek uči škole neka sa školom uči engleski i nemački i neka beži iz te duševne bolnice od države.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna