Autor: Danas

Info
24.01.2023.
22:00 > 22:12
Doktorantkinja Filozofskog fakulteta i članica Ženske solidarnosti Jelena Riznić mesecima strahuje za svoju bezbednost, pošto joj osoba koja ima zabranu prilaska preti ubistvom.
  • Nove tehnologije

    25.01.2023 06:13
    i ljudska prava
    Nove, startovane kao vojne tehnologije i njihova zloupotreba vec su otvorile neke nove stranice i za EU, po recima Zozefa Borelja! Nekaznjenosti zlocina ucinjenih na taj nacin dolazi - kraj!
    Najstrasniji zlocini pocinjeni na taj nacin su: pretvaranje ljudi u ubice ili u samoubice, kao i ubistva koja se ne mogu dokazati, ako nisu obelodanjene i navedene prethodnr pretnje!
    Pored raznih oblika kriminogenog progona, likvidacija i pretnji na ovaj nacin je i - seksualno uznemiravanje! Psihotroni terorizam podrazumeva i pretvaranje zena u - seks robinje!
    Koji bi pakao i nocnu moru morao da proizvede taj podatak za sve mocne tatice zenske dece u vrhu piramide ove vlasti!
    Pored tuzbe drage Jelene Riznic, Vise tuziladtvo, Odeljenje za visokotehnoloski kriminal ima jos jednu tuzbu koja se stalno dopunjuje zbog -navodnih nedostataka potkrepljivih dokaza (iako se ta prica veoma internacionalizovala i ima veoma mnogo svedoka u zemljama EU). Predmet optuzbe je, pre svega optuzba za "dirigovano samoubistvo" a ovaj dodatak za seksualno zlostavljanje je u prilog svih buducih Jelena Riznic kada se iza njihovih progona nadje neko veoma vazan iz "sistema" i progon bude - politicki?
  • Neko

    25.01.2023 06:10
    Kada neko pripreti Prvorodjenom i to u obliku maila, onda se taj odmah nadje a novine trube o tome. Kada je neko drugi ugrozen, to je sporedna stvar.
    Neka, neka, u narodu se skuplja gorcina! Brzo ce izbori...
  • Novi detalji

    25.01.2023 05:52
    Jelena Riznic
    Aktivistkinja Zenske solidarnosti, Jelena Riznic, imala je intervju za ovaj portal u januaru ove godine, pa smo imali priliku da saznamo vise o njenim aktuvnostima, a ne i o ovoj prici, veoma licnoj.
    Smeta veoma sto se pominje Instagram profil Aleksandra Vucica i to je jedina veza sa drzavom i cinjenicom da bi se u njenom slucaju moglo posebno opreznije postupati!
    Htelo se reci nesto drugo! Po objavljivanju tadasnjeg intervjua, bilo je mnogo komentara i prof.dr Stanko Crnobrnja, koji je u gostovanju u Utisku nedelje izjavio da mnogo sazna i nauci iz komentara, nije jedini! Procitajte ih ponovo!
  • Boco

    25.01.2023 00:36
    Hrabra ženo uz tebe smo. Problem je što najgori prete najboljima, a nadležni organi čute. Ne znam kako da pomognemo Jeleni ali za sboje delovanje zaslužuje divljenje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna