Autor: Tanjug

Info
01.02.2023.
06:45
Upravni odbor PIO fonda doneo je odluku o troškovima rehabilitacije korisnika penzija i ceni smeštaja njihovih pratilaca.
  • Mučenik

    03.03.2023 19:57
    PENZIJE NIKADA VEČE U OČIMA ΛV
    Na kućne adrese najstarijih u Srbiji preko Pošte pristgli su Vodiči za penzionere PIO fonda. Svaka čast na pažnji. Prava istina, čemu služe ti Vodići i koju korist imaju jadni i gladni penzioneri. U izradi tog Vodića mnogi se ugradili na štetu penzionera, a ne penzioneri. Neka svaki primerak košta 300 dinara, za njihove izrade plaćeno je najmanje 510.000.000 dinara ili oko 4.347.826 evra (mada štampa objavljuje cenu 780.000 evra iz džepa penzionera), a nemaju nikakvu korist. Ova investicija je mogla da pomogne najsiromašnijih penzionera, a ne da se bogate činovnici PIO i drugih funkcionera na grbači penzionera. Za koliko para je obmanuta penzija penzosima Srbije. Glasajte i na dalje za vaših kradljivaca i lopova, a vama kako bude. Dragi penzosi, ne zaboravite da kada su radikalni SNS-ovci skočili u fotelji vlasti vaš prosek penzija bio je iznad 60% prosečne plate, a sada ste pali na 40%, a lažu vas da penzije nikada u istoriji Srbije ili njihovoj nisu bile veće. Slušajte ih, gladujte i glasajte za njih.
  • Senior77

    01.02.2023 17:35
    Ma divota
    Jedni te isti.Vecina sa pola radnog staza,rentiranje dva stana,a muz sa pukovnickom penzijom.I tako mi sa hiljadu dinara preko limita nista.Pravda na SNS nacin.Sigurni glasovi i tako u krug.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna