Autor: Beta

Info
09.02.2023.
14:39
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik danas je ponovo vređao visokog predstavnika Kristijana Šmita i rekao da je "na muslimanskoj strani u BiH i na strani Albanaca na Kosovu".
  • Dejan

    09.02.2023 18:21
    Kratko jasno
    Druze neznas ili nezelis da znas ?Od to dvoje nesto jeste.Prvo ti zapadnjaci doveli su licno Dodika ,to valjda znas 98 godine .Drugo Dodik im odgovara.Vidi svi znaju u RS da je pokrao izbore ,imamo izjave predsjednika birackih odbora Pametnom dovoljno da se izbori ponove ,ali jok zapad ga progura.Zasto valja baja?Da li je Radmanovic potpisao pristup u NATo pa kasnije fol povukli potpis ?Jest.Da li je Sloga bajina odobrila tuzbu u Hagu protiv RS i Srbije.Jest zivko Radisic tadasnji clan predsjednistva nije glasao protiv te tuzbe u predsjednistvu nego bio suzdrzan .Tuzba prosla.Da li je povampirenje ponovo te tuzbe sprijecio Ivaniv ?Jeste,i nije otisla ponovo u Hag.Da li su Dodikovi poslanici u koaliciji s Hrvatima i Mislimanima izglasali Biseru Turkovic kao ministra inostranih poslova Jesu.Svi je pljuvali ,a Dodik glaso za nju.Da li je svu orginalnu Jasenovacku gradju Dodik dao Hrvatima preko Amerikanaca
    ?Jest,ona dao smerima ,a oni Hrvatima.Dogovor.Samo mi jos jedno reci?Od 98g znaci skoro od kraja rata do danas koju to fabriku Dodik otvori da je zaposlila recimo hiljadu dvije ljudi ,a da danas radi? Nijednu tuga od 98 do danas nijednu.Nosi li pare Trebisnjica hodo potencijal ,terma Gacko.Nosi ,sta vraca pa nista.........Da li je licno on podijelio Srbski rod u RS ?Jestpa on je 98g osnivao pearalelne boracke u RS kao Sloga i sl.......Jos more toga.Molim te pogledaj yu tub,ukucas Milorad Dodik o ukidanju troclanog predsjednistva u BiH
  • @Mićo

    09.02.2023 18:08
    @Mićo ne kažeš da Dodiku nije EU uveo sankcije , jer nisu mogli jer je Orban stavio veto. Uveli su Dodiku sankcije Amerika i Britanija koji su preko okeana i daleko ili na nekim malim ostrvima, i čije sankcije ama baš nikakvog uticaja nemaju baš zato jer su daleko i ništa im ne izvozi niko odavde. Inače ni Amerika ni Britanija nisu uveli sankcije RS, nego samo Dodiku.
  • Tozo

    09.02.2023 17:22
    Dodiče malo li ti je?
  • zztop

    09.02.2023 17:01
    Dodiku još nije javljeno da će bit obrisan on i rep. srpska običnom gumicom...
  • Yiko

    09.02.2023 16:42
    malo osvezenja
    Posle onog kukanja i kukavicluka naseg Ace, lepo je cuti malo hrabrosti brata Milorada.
  • /

    09.02.2023 16:27
    /
    zbog ovakvih je ovako i zbog takvih su vas preselili u ns
  • Jaroslav

    09.02.2023 15:56
    @kratko jasno
    Isto tako u RS pricaju o Vucicu. "Eh da im je jedan takav, da boljeg coveka nema za srbe" i slicno.
    Tako da ti je to sve isto druze moj.
  • Mićo

    09.02.2023 15:55
    @Kratko jasno
    Kao prvo, koliko se ja sećam sad skoro su mu uveli sankcije,
    a pod dva dosta nam političara odande.
  • Kratko jasno

    09.02.2023 14:58
    Dodik kratko jasno i precizno sa njima, neda im 1 metar RS i ostavili su ga na miru. Niko Dodika niti pominje niti ucenjuje sa zapada. Srbiji treba ovakav tip predsednika da bi nas Amerika i Britanija ostavili na miru, i prešli na neki drugi plen. Vučić je nikakav, slab, plašljiv i ucenjen i velika je šteta koju zbog njegove ucenjenosti sadržajem Sky telefona on nanosi Srbiji, treba da se skloni što pre .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna