Autor: N1

Info
10.02.2023.
09:25 > 09:27
Glavna urednica Nove ekonomije Biljana Stepanović smatra da između SPS i SNS nije bilo stvarnog sukoba.
  • Nimbus

    10.02.2023 13:09
    @BoeserWolf
    Necu da zalazim u to sta je radio, da li mu je neko namestio i kako treba da odgovara.
    Snimanje skupstine od strane RTS-a je ovlasceno i odobreno snimanje. Snimanje privatnog lica, mobilnim telefonom, bez dozvole, je neovlasceno. Teoretski, doticni moze da tuzi osobu koja ga je snimala, zbog javnog objavljivanja. Mozemo da se slozimo ili ne sa tim, ali tako je.
    Na primer, ako vidite neki prekrsaj i snimite ga mobilnim telefonom, to je neprihvatljivo na sudu. Ali, ako taj isti prekrsaj snimi nadzorna kamera, nekog lokala, cije postavljanje je odobrio SUP, to se moze koristiti kao dokazni materijal. Nisam siguran, ali mislim da zakonski svaki nadzor javnog prostora mora da odobri SUP.
    Ponavljam, ne ulazim u to da li treba tako da bude, ali je tako. Mozda gresim. Po meni bi svaki svaki snimak morao da se koristi kao dokaz, ali nisam pravnik, mozda ima nekih razloga zasto je tako.
    Sa druge strane, kamere na Doljevcu su definotovno ovlascene, ali dzaba.
  • BoeserWolf

    10.02.2023 12:31
    @: Neovlasceno snimanje na ovakav nacin zadire u Ustavom zagarantovana parava i slobode.

    Koje neovlasceno snimanje? Ako nije hteo da ga snimaju nije trebalo da prihvati poslaničku platu. On je poslanik i time sluzbenik (sluga) građana, sedi u Parlamentu u kom se sve snima uz prenos uzivo.
    Sa obzirom na to koliko para dobijaju i koliko nista ne rade i treba da ih snima, toliko smo zaslužili, da vidimo na sta se troše nase pare.
    Javni službenik na javnom mestu i jos da mu trazim dozvolu za snimanje u toku njegovog radnog vremena odn. vršenja dužnosti.

    Nisu ga kamere snimile dok je kod kuce onanisao.
  • Milan NS

    10.02.2023 11:27
    Zna se
    ko sedi na balkonu: Radoičić i Veselinović
  • Penzos

    10.02.2023 11:21
    ???
    Nije gospidja u pravu , postoje 2 minuta sa Doljevca a i zna se kod koga su, pa to je javno receno na TV-u .
  • rale

    10.02.2023 11:15
    Skupština je jedan veliki zmijarnik u koji niko normalan ne sme ni ruku da zavuče.
  • Pera

    10.02.2023 10:27
    Kad padne ova vlast
    ...onda ćemo pogledati nedostajuća dva minuta, i to samo ako ih na vreme ukebamo.
  • Milan NS

    10.02.2023 09:52
    Odgovor na to
    saznaćemo kada budemo čuli gde je završio poslanik koji je dao ostavku, tj. da li je sve izrežirano i on obezbeđen kao komandir smene za vreme rušenje objekata u Savamaloj.
  • Marko

    10.02.2023 09:45
    Bagra
    Ubedjen sam da su coveku namestili, Poslali mu neprimeren video kao poruku koju je on odmah otvorio, ne znajuci sta sadrzi. Kamera je vec bila usmerena i kadar zumiran. Neovlasceno snimanje na ovakav nacin zadire u Ustavom zagarantovana parava i slobode. Tema za tuzilastvo stoji otvorena.
  • G

    10.02.2023 09:43
    G
    Ovo je Krivcno delo od strane onog ko je neovlasceno snimao i plasirao u javnost! Ali sa kakvom Sektom imamo posla svasta je moguce od njihove strane da pocine i prodju nekaznjeno!!! Koliko se prica i vidi...na samom kraju je AV i njegova SNS sekta a tada ce mnogi Morati odgovarati za sva pocinjena nedela tokom 11 godina!!!
  • mm

    10.02.2023 09:32
    da
    da da

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna