Autor: Tanjug

Info
12.02.2023.
14:17
Ogromna je zabrinutost EU, francuskih i nemačkih privrednika zbog američkih klimatskih subvencija.
  • mrva

    12.02.2023 19:23
    Veoma je interesantna briga za svetsko zagađenje, od strane ubedljivo najvećeg potrošačkog društva i najvećeg zagađivača na planeti. Prosečni Amerikanac sa svojim stilom života generiše jezivu količinu C02 i drugog zagađenja.
  • Bačka Republika

    12.02.2023 18:01
    Korak po korak
    Kako sad ovo objasniti stadu koje je do juče bilo spremno da sipa sumpor u sopstvene čiste reke? Svaka zdravo razumna ekološka inicijativa je ovde uvek bila dočekana na nož kritike, kako su neradnici, potplaćeni da podrivaju vlast, protivnici progresa i naravno sve kroz podsmeh. Iako je to zdravo razumno, ne seči drveća, ne zagađivanju reka, ne vozilima koji su veliki zagađivači a naročito onima koji ne postavljaju filtere gde treba (gledam na nekog u Zrenjaninu ko to radi samo kad je inspekcija tu), ali pošto edukacija nije pomogla onda idemo na takse. Očigledno nemože drugačije da se naučite poštovanju prirode i brizi o zemlji u kojoj ste rođeni. Sve vaše investicije, sve što izgradite za sebe i svoje će jednog dana biti samo prah, priroda je ta koju ostavljamo narednim generacijama a to je i naj vredniji poklon. Džaba kule i gradovi u kojima će sedeti pod gas maskama dok ih ispred kuće čekaju gladni za naplatu upravo vašeg bahaćenja, razmislite šta ostaje iza vas! Svako ko je protiv kontrole velikih zagađivača, zaustavljanja seče šuma i trovanje reka je neprijatelj svoje zemlje. Taksa je malo ali je napredak! Nemojte misliti da je ovo samovolja jednog predsednika, nešto se mora uraditi dok nebude kasno.
  • senilni starac

    12.02.2023 17:13
    pogodio u “šrž” barem jednom
    Naravno da treba uvesti prećišćivače. Ako ćete industriju,ne može bez toga.
    A, vi secite drveće za parkinge i prebacujte fabrike koje su bez dozvole o zaštiti prirodne sredine.
  • Amer

    12.02.2023 15:14
    Vucic vas vodi u 15 ti vek.
    Korupcija I neznanje srpske drzave, da se bore protiv korupcije, upropastice buducnost investicija,
  • Kuzman

    12.02.2023 14:34
    Pa slušajte i dalje sebičnog ,senilnog lika

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna