Autor: Klix.ba

Info
14.02.2023.
08:24
Ilon Mask smatra da je SpaceX-ovo (Starlink) ograničenje ukrajinske vojske na korišćenje satelitskog servisa za kontrolu dronova nužno kako bi se sprečilo da izbije Treći svetski rat.
  • god

    14.02.2023 19:55
    Ovako izgleda sindrom boga u praksi.
  • Jedno razmišljanje

    14.02.2023 12:06
    Ovaj Mask se uhvatio u kolo sa ajkulama a izgleda da proba da ostane častan čovek ...
  • Ja

    14.02.2023 08:39
    Ovo pisem kao neko ko sigurno nije rusofil i putinofil.

    Pokusacu da objasnim. SpaceX je americka kompanija.
    Bez nje, dronove je tesko navoditi ali sa njim, to je direktno uplitanje u sukob od strane SAD / NATO i to moze da isprovocira Rusiju da podigne nivo igre na nuklearni ili totalni nuklearni sukob. Da je moja kompanija, ne bih zeleo da u istoriskim knjigama (ili piktogramima na zidovima pecine) pise da sam ja prouzrokovao kraj sveta.

    Realno, rusi polako gube. Nije da nemaju rezerve za jos 10 godina rata, ali te rezerve su sve losije i sve starije, rezervisti ce biti sve mladji i sve stariji, oruzje i municija, sve zalihe ce biti iz doba II s. rata ... dok Ukrajina od zapada dobija ne najnovije ali skoro najnovije naoruzanje.

    Ono sto realno moze da se desi sada kada se ocigledno vidi da Rusija nije uspela da za 2-3 dana zbaci vlast u Kijevu - je da se ovaj rat otegne na duge staze uz mnogo stradanja ili da se u Rusiji ili u Ukrajini desi neka smena vlasti pa da se konacno sedne za pregovaracki sto.

    Moje licno i mozda specificno videnje krima - Vratiti krimu nezavisnost, on je pripadao tatarima pre nego sto su ih rusi osvojili i raselili tatare po celoj rusiji kako bi na krimu napravili mesta za Ruse.

    Ko vidi slicnost sa desavanjima u Srbiji, ima bar 200 grama mozga. Srbija je takodje osvajala teritorije, neke dobila sporazumima, neke silom ali tamo gde je dobila teritoriju HITNO je naseljavala 'SRPSKI ZIVALJ' kako bi osigurala da ce zadrzati teritorije

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna