Autor: Beta

Info
01.03.2023.
12:17
Tužiteljka Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Bojana Savović ocenila je danas da je javni tužilac Nenad Stefanović izjavama predsednika Srbije Aleksandra Vučića "dobio političku zaštitu".
  • Mika

    02.03.2023 09:50
    Tužilac dobio političku zaštit
    Sve dok "Aparat prinude" ne počne striktno da primenjuje Važeći Ustav i Zakone Srbije, postojaće i "politička zaštita i politički pritisci".
    A, do tada - "ko živ, ko...".
  • Steva

    01.03.2023 14:15
    oj srrbijo med šljivama
    O,draga i hrabra gospođo Savović,mi građani veoma cenimo vašu požrtvovanost,ali smo nažalost nemoćni jer smo taoci ove banditske države.
  • Slobodna Srbija

    01.03.2023 14:05
    Ovaj režim budi najgore u ljudima, afirmiše podmitljivost, snishodljivost, neprofesionalizam i sve ostalo što ide uz to.
    Ciljajući najgore i najniže u ljudima napravili su jezivu tvorevinu koju održavaju strahom, ucenama i pretnjom, mitom.
    Ovo je samo prvi primer ali je očigledno da je režim pred pucanjem.
    Kada se javi prva naprslina raspašće se u paramparčad pa će tako i tvorac i vođa završiti.

    Napred!
  • Ilija

    01.03.2023 13:02
    On ga je i postavio,on ga i brani.Sveprisutni ne podnosi ljude sa integritetom.Okružio se klimoglavcima i podrepašima.Svako ko poseduje malo dostojanstva, pravičnosti i ljudskosti je trn u oku njemu i sekti.
  • Jasna

    01.03.2023 12:48
    NAJVECE ZLO U ISTORIJI SRBA
    Narod jos nije svestan kakvo je zlo doveo na vlast. Mislim da kroz srpsku istoriju nikada vece zlo na vlasti nije postojalo, a posebno je predsednik drzave najvece zlo za srpski narod. Kriminal i pljacka nikada vecih razmera nisu bili. Pogledajte EPS, RTS, Telekom, poljoprivredno zemljiste kako se otudjuje strancima, sta sve rade kinezi itd. Sve to zlo je stvorio i doveo niko drugi nego nas veliki predsednik kako ga sns clanstvo zove.
  • Sns banda

    01.03.2023 12:46
    Kriminal
    Sta ocekivati od predsednika drzave naj boljeg studenta prava, koji na vlast dosao i opstaje na vlasti kupovinom glasova i ucenom sopstvenog naroda povremeno privremenim poslovima, vd stanjima. Kao i ocenom sopstvenog clanstva ocenom od 1 - 2 - 3. Koliko ko ucestvuje u velicanju faraona SNS bande tj. Bratije

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna