Autor: Beta

Info
03.03.2023.
20:28
Generalni sekretar Udruženja banaka Srbije Vladimir Vasić rekao je danas da u Srbiji posluje 21 banka.
  • ZarJeBitno

    04.03.2023 08:35
    Aik banka
    Pre 10ak godina pobegoh iz Aik banke, što su me noge brže nosile.Od banke koja je brinula o svojim klijentima, pojavom MK grupe kao vlasnika iste, pretvorila se u banku koja dere svoje klijente, šikanira i maltretira uz poslovičnu neljubaznost zaposlenih.Udomio sam se u Sberbanki, kulturno i fino okruženje, ljubazni zaposleni, korektni uslovi, februarskim pojavljivanjem Aik banke provizija na elektronske transakcije sa 15din podiže se na 80 i na 130 i više ako su transakcije do i preko 10000din, o ne funkcionalsti kartica, bankomata, uslovima kreditiranja, otvaranju računa...ne vredi trošiti reči.Pređoh u Eurobank-Direktna, sa svim računima, kad gle, evo je opet Aik banka...
    Ne brini se Aik banko, i vlasniče iste, od moje provizije 'leba jesti nećete.Hvala na obaveštenju, do kraja godine po treći put odlazim od vas.
  • Branko

    04.03.2023 08:23
    Mozda je tacna tvrdnja Udruzenja banaka da ih u Srbiji ima previse, ali onda je pravo pitanje: zasto u tom slucaju ne vidimo nikakvu konkurenciju i borbu za klijente? Banke stalno smanjuju broj svojih usluga klijentu, smanjuju broj ekspozitura, broj zaposlenih, opet izmisljaju nepostojece usluge za ekstra naplacivanje, ukidaju saltere i blagajne i ponasaju se kao klasican kartel.
  • Garisa

    04.03.2023 07:23
    Normalno
    Pa kad su i gradjani i privreda, a narocito ljudi na vlasti, prepuni para, malo je i 21 banka!! Zlatno je doba, ekonomski tigar u istoriji Srbije nije bio uhranjeniji nego iz Vuciceve manjerke!!!
  • M

    04.03.2023 05:58
    M
    Srbija je trenutno Raj za pranje para! Koje BRE Banke u ovakvoj Srbiji sve same drugorazredne filijale koje uz podršku SNS sekte dobijaju licence i zakonske zaštite za svoja djelovanja! Narod…ovca bio i bice pa bleji vjerujući u kredite pozajmice i na kraju ostane bez ičega! Uvericete se čim otjeraju AV i sektu!!!
  • Nenad

    03.03.2023 21:32
    Nije to za Srbiju
    U državi u kojoj vladaju protekcionizam i monopoli svih vrsta, dalje "udruživanje" banaka ide na štetu građana i privrede.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna