Autor: FoNet

Info
09.03.2023.
13:39
Crkvena opština Podgorica saopštila je da se lik bivšeg premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića našao na fresci u podgoričkom Hramu Hristovog vaskrsenja, koja prikazuje sahranu mitropolita Amfilohija.
  • Crnogorac NS

    09.03.2023 19:35
    Ovo je Zdravko Krivokapić zaslužio, jer je on na mestu premijera omogućio ustoličenje Mitropolita Joanikija na Cetinju, uz njega je bio ceo Crnogorski narod, ali strane službe kao i Milo Đukanović i Vučić su po svaku cenu htele da spreče to ustoličenje na Cetinju. Vučić je preko svojih medija na tv Pink preko svojih komentatora Rakovića i Krstića pozivao da se ustoličenje ne održi na Cetinju nego u Podgorici, dok je Milo svim silama to na silu sprečavao u CG. Ali tadašnji CG premijer Zdravko Krivokapić im je pokvario planove, omogućio ustoličenje Mitropolita Joanikija na Cetinju, kao što se radilo i vekovima pre toga, i zaslužio je da bude na ovoj freski.
  • Milo

    09.03.2023 16:43
    Pomirenje
    Crkva treba da radi na pomirenju naroda, a ne na produbljivanju jaza izmedju brace, sestara, kumova, prijatelja i dr. koji su iste pravoslavne vere, a koje je trula i korumpirana politicka elita u C.Gori podelila zarad sticanja prljavih miliona i milijardi kojekakvih novcanica.
    Zato...ovo saopstenje crkve pozdravljam kao pravi gest u cilju smirivanja tenzija i izbegavanja nepotrebnih problema izmedju pripadnika istog naroda, ma kako se on zvao (Srbi-Crnogorci)!!!
  • Мунгос

    09.03.2023 15:05
    Црквена општина Подгорица је применила језуитску методу скрнављења лика Амфилохија Радовића.
    Натртивши поред лика Амфилохија лик Здравка Кривокапића.
    Боље да су натртили лик Алојзија Степинца, но што су лик Здравка Кривокапића, мање би скрнављење било.
    Међутим, уколико је црквена општина Подгорица решила да обнародује своје масонско чланство, мислим да сада урадила праву ствар.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna