Autor: Euronews Srbija

Info
12.03.2023.
20:22
Od početka ove godine u Srbiji su muškarci ubili najmanje devet žena u porodičnom nasilju, rekla je za Euronews Srbija programska direktorka "Femplatza" Kosana Beker.
  • Александар

    13.03.2023 07:18
    ?
    Ајмо лепо да се погледамо у огледало. Довољно је погледати коментаре на било којој друштвеној мрежи, било ком порталу,... Толико мржње једних према другима, мушкарца према женама, жена према мушкарцима, левих против десних, црвених против жутих, владајућих према опозицији, опозиције према владајућим, гробара према делијама, делија према сланинарима,... и онда све то преточимо у ријалитије, серије, филмове, музику,... и лепо затрујемо децу да би и они наставили тај наш самоубилачки низ... Уместо да се погледамо у огледало и кренемо од себе, да се свакога дана поправљамо, да волимо, не мрзимо, да помогнемо, не одмогнемо,...
  • xqt

    13.03.2023 07:03
    Nije lepo, ali je istina
    Mentalitet dobrog dela stanovništva u Srbiji je ostao na nivou srednjeg veka.
  • I

    13.03.2023 00:09
    Drzava
    To postice.Brak po svaku cenu, dve plate , svako treba od jedne da moze da zivi, ili suvise para pa ne mogu da izadju iz te interesne zajednice, te zadrzavanjem i cvrcanjem dece a niko se ne moze ni uhvatiti ni zadrzati decom.
  • Vesna

    12.03.2023 21:23
    Raditi na uzrocima
    Sve je ovo odraz drustvene klime i obrazaca ponasanja koji se serviraju preko TVa kroz rijalitije, a samo produbljuju onaj los odnos prema zenama koji podrazumeva da zena cuti, da je zena stvorena da muskarcu udovoljava itd. Zenama se ne oprasta raskid, razvod, okretanje lista. Muskarcima je povredjen ego u tim situacijama, i to dozivljavaju kao najvecu sramotu. A svi su tu nesretni. Sa muskarcima, gde je dokazano da su nasilnici, mora se sprovesti neka psiholosk terapija kao procena ali i kao pokusaj prevencije od gorih scenarija. Ne znam koliko je izvodljivo ali bi sigurno dalo rezultate jer se radi na uzroku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna