Autor: FoNet

Info
15.03.2023.
09:32
Specijalni izaslanik Nemačke za Zapadni Balkan Manuel Saracin ocenio je za RTK da je evropski predlog najbolji mogući sporazum koji se može postići i da nema bolje formulacije za interese Kosova.
  • Misliš?

    15.03.2023 15:38
    Ništa se ne mora, jer Rusija ima nuklearno oružije i Veto u UN. Srbija da se reši domaćih izdajnika i da se učlani u BRIKS i ODKB i odbrani Kosovo
  • Zaključak

    15.03.2023 12:50
    Sve mi se nešto čini da je zapad davno digao ruke (!!!) od demokratskih snaga u Srbiji i da je napravio savez sa ovom nesrećom i pošasti, grobarom ovog naroda, države i nacije - a koji su im obećali da će im rešiti pitanje Kosova ...
  • Stari Svat

    15.03.2023 11:45
    Stari Svat
    Ovo su kanda Prosci a Svatovi tek dolaze! Samo u zivotu se mora umreti i nista vise ne mora!!! A brak na silu nebiva i brzo puca…Jedino ako je ugovoren? A za to mora biti i svedoka koliko se razumem!
  • Istine radi ...

    15.03.2023 11:16


    Naravno! Zato što je @#$% odlagao i odlagao dok ne budemo prinuđeni na rešenje.

    Da se malo podsetimo:

    “Sistematski se eliminiše bilo kakva veza Srbije i Kosova i Metohije, od zakonodavstva, carinskog i poreskog sistema, do raspolaganja državnom imovinom i međunarodnog predstavljanja. Srbija niti sprovodi bilo kakve nadležnosti ili prava na Kosovu i Metohiji, niti je takvo što predviđeno u budućnosti. To su činjenice i one su neprihvatljive za Srbiju i suprotne su sa zvaničnim međunarodnim dokumentima", naveo je Đinđić 19. januara 2003.

    Prvog dana februara Đinđić od komandanta snaga NATO u jugoistočnoj Evropi Gregorija Džonsona traži da obezbedi uslove za povratak do 1.000 pripadnika jugoslovenskih snaga na Kosovo u skladu sa Rezolucijom 1244, dok 5. februara kaže da bi pregovori o Kosovu trebalo da počnu u junu.

    "Mislim da je vreme da prestane primena dvostrukih standarda. Kada traže od nas da sarađujemo sa sudom u Hagu, jer je on institucija SB UN onda da vidimo ko je dužan da sprovodi rezoluciju o vraćanju 1.000 vojnika i policajaca na Kosovo koju je doneo taj isti Savet bezbednosti. Kako to da nije vreme za vraćanje Srba na Kosovo, a uvek je vreme za sprovođenje odluka Haškog suda", upitao je Đinđić 27. februara kada je pominjao mogućnost federalizacije Kosova."
  • imeprezime

    15.03.2023 10:38
    Stadion
    Mora se samo umreti. Covek bi pomislio da nam se igraju sa mozgom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna