Autor: Beta

Info
22.03.2023.
22:46 > 22:46
Šef Misije OEBS u BiH, Brajan Ageler, vlastima Republike Srpske preporučio je da se uzdrže od usvajanja zakona kojima se kleveta i uvreda ponovo definišu kao krivična dela.
  • Zemlja čudesa

    23.03.2023 00:48
    EUtanazija mozga
    Kleveta jeste krivično delo jer je to zlonamerno i ciljano narušavanje ugleda zarad lične koristi. Treba je kao takvu uvesti i u KZ Srbije da bi se uveo red u javnom informisanju i Skupštini. Treba ukinuti bilo koju vrstu imuniteta za ovo krivično delo, a tuženi za klevetu mora dokazivati istinitost svoje tvrdnje. Ako je dokaže, identičnu kaznu mora dobiti tužitelj koji tvrdi da je oklevetan. Vrlo brzo ćemo čitati normalnu štampu i gledati sasvim pristojnu TV, a predizborna huškanja će postati ružna prošlost.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna