Autor: Tanjug

Info
25.03.2023.
14:20
Potpredsedik Republike Srpske Ćamil Duraković najoštrije je osudio napad na bošnjačke povratnike u okolini Višegrada.
  • Acim

    25.03.2023 23:20
    Smesni komentari
    Povratnici se ne druze sa Srbima i niko osim njihivih poznanika nije znao koliko imaju novca. Nepoznati napadac, a vi od njega pravite Srbina. Cinici kao i sam Durakovic.
  • /

    25.03.2023 16:34
    /
    dzabe se vadite da nije nacionalisticki i verski napad.

    nece vam niko poverovati posle svega
  • EvoOvako

    25.03.2023 15:13
    Izgleda da su
    Bošnjački povratnici napadnuti zbog nekih drugačijih interesa, a ne verskih/nacionalnih, jer je u pitanju razbojništvo, samim tim navođenje žrtvine nacionalne/verske pripadnosti je vrlo nedobronamerno.
    Iskreno se nadam da će počinioci biti brzo privedeni pravdi i biti kažnjeni višegodišnjom robijom, kao i da će se mučene žrtve oporaviti.
    Slina je udarila na stare i bespomoćne. Kako mi se javlja bes sada. Uff...
  • q

    25.03.2023 15:02
    Ne mora da znaci da je etnicki motivisan napad, kao da vec nema dovoljno medjunacionalne mrznje,pa se jos vise dodaje ulje na vatru.
    Buduci da je kuca ispreturana moguce da su hteli da ih opljackaju. To se desava i medju ljudima iste nacionalne pripadnosti.
    Pre godinu dana je ubijena povratnica starija zena srpske nacionalnosti koja se vratila u Visoko od strane komsije bosnjacke nacionalnosti,pa mediji uopste nisu ni prenosili vest, a niko se od zvanicnika nije oglasavao niti je gledao zlocin kroz prizmu etnicke netrplejivosti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna