Autor: RTS

Info
29.03.2023.
16:34 > 16:35
Učenik osmog razreda Osnovne škole "Žarko Zrenjanin" u Kačarevu kod Pančeva stradao je skočivši kroz prozor drugog sprata, potvrdilo je RTS-u Više javno tužilaštvo u Pančevu.
  • II

    29.03.2023 22:47
    Saučešće porodici!
    Veoma tužna vest!
  • Zemlja čudesa

    29.03.2023 22:18
    Legendarni koncept "Škola po meri đaka i željama roditelja" neverovatnog Gaša Kneževića daje sve bolje i bolje rezultate. Imamo nabijanje kanti za đubre nastavnicima na glavu ili pokušaje ubistva izazivanjem napada astme (to je verovatno onaj deo "po meri đaka") i za to dobijaju - ukor (verovatno po želji roditelja maksimalno toliko). I čudimo se zašto niko neće da predaje u školi?
  • Nina

    29.03.2023 19:59
    Propast
    Sve gore i teze vesti,sve ide u sunovrat,sve unisteno porodice ,obrazovanje..sve..vise nigde nema poverenja mi smo izgubljeno stado...
  • BGD 011

    29.03.2023 19:06
    Nazalost, los sistem...
    Zaista tuzan dogadjaj. Jos je strasnije sto je majka stradalog decaka bila u skoli na razgovoru sa direktorkom u trenutku kad je decak skocio sa drugog sprata ucionice u prisustvu profesorke nemackog i celog odeljenja. Nije ga niko gurnuo. Pozalio se da mu je muka i da mu se otbori prozor. Profesorka je dozvolila, i decak se jednostavno zaleteo, iz poslednje klupe, gde je sam sedeo, i skocio kroz prozor na zaprepascenje svih. Zalost za detetom. Nazalost, ali iz godine u godinu se pokazuje da je politika i sistem nase prosvete neprimeren za edukovanje i obrazovanje mladih ljudi. Profesori su ponizeni, a sistem devastiran, nazalost.
  • Neli

    29.03.2023 18:31
    Tuga
    Dragi dečače žao mi je što nisi imao s kim da pričaš o svojoj muci, što psiholog u školi nije bio tu za tebe, što razredni starešina ništa nije primetio, što drugovi nisu bili uz tebe i što si otišao. Duboko saosecam i nadam se da si ipak nekako na boljem mestu od ove rupe gde smo mi
  • Aleksa i

    29.03.2023 18:19
    Andjela
    I desetine nase dece! Male ili poodrasle! I njihova tela na plocniku!
    To sto su vrsnjaci uradili njima, nije kopiranje sveta odraslih koji to rade jedni drugima, vec je apsolutna kopija i preslikan model opstepoznatog progona zbog delikta govora i misljenja mnogih od nas, od strane zlocinacke duboke drzave i autoritarnih vlasti!
    Srbijo, maceho nad macehama...!
  • mare

    29.03.2023 17:58
    no comment
    Tuzno...
  • Nije novo

    29.03.2023 17:58
    Ni prvi ni poslednji
    Nije dobro, ali nije nova pojava da učenik iskoči kroz prozor, naprotiv. Dešavalo se i pre 30 godina, dešava se i sad, skoro svake godine neki iskoči (srećom sa nižeg sprata pa prođe sa manjim povredama), ali nije medijski propraćeno. Uglavnom skoče na nagovor ili iz opklade s društvom, neki izazovi i slično.
  • Glasac

    29.03.2023 16:53
    Tuzno i ruzno
    Da li je sam skocio ili ga je neko gurnuo?
    U oba slucaja krajnje je vreme da Drzava konacno shvati da postoji problem u skolama sa nastavnicima i decom i da krene da popravlja stvari jer ih je do sada iz dana u dan kvarila.
    U sta smo se to pretvorili?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna