Autor: Beta

Info
31.03.2023.
09:35
Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović izjavila je danas za TV Pink da neće biti privatizacije Elektroprivrede Srbije.
  • dobrivoje

    02.04.2023 07:17
    neće-biće
    Neće biti privatizacija prodajom kapitala (akcija) nekom kupcu ali sa obzirom da Skupštinu AD EPS čini RS 100% zato što nije podelila akcije radnicima i građanima Srbije može da donese odluku da traźi od nekog stranog investitora da uradi dokapitalizaciju AD EPS. Svaka dokapitalizacija podrazumeva i sticanje prava na određeni broj akcija. Pa tako dokapitalizator srazmerno uloženom kapitalu i dobijenom broju akcija ulazi u Skupštinu AD EPS i postaje akcionar odnosno suvlasnik AD EPS.
  • Mozda Srbin

    01.04.2023 15:15
    Nejasnoce
    Vise nista nije jasno ni dogovor u Ohrodu ni EPS ni obecanja o ukidanju penala za penzionere , zaludjuju narod sa nekim prosekom primanja a primanje opet otme drzava za racune _ bednog li zivota
  • Korisnik usliga

    01.04.2023 09:40
    Neistina u svrhu zamagljivanja
    Elekteo privredu je odavno preuzeo klan,dok je trenutno u toku vrhnac korupcije i ekspres lonac je pred pucanjem.
  • Milan

    31.03.2023 14:34
    Govori lazi
    Jos kad bi nekom verovao onome koji je 2017.g izjavio da se ni mrtav nece kandidovati za predsednika R.Srbije. Idu izbori trebaju im glasovi radnika EPS-a.
  • Banderaš

    31.03.2023 11:26
    Školovani prevarant
    Hahahha pa naravno da neće,MMF je već pokupio EPS na ime dugovanja drzave srbije.
    Placacete vi struju i 50 Evrocenti/KW samo vi jedite sendviče i slušajte vašeg omiljenog predsednika.
    Zasto se Bilcik zauzeo za Telekom Srbija da se isključi iz izvestaja evropskog parlamenta??!
    Pa zato sto će ga MMF preuzeti na ime dugovanja ekonomskog tigra.
    Ovde narod još ne shvata šta se dešava i šta se VEČ desilo, ovde narod slepo gleda vodju, umesto da otvori svoj frižider i vidi istinu.
  • privatno

    31.03.2023 09:51
    Privatizacijom EPS-a Srbija kao država prestaje da postoji - struja više neće biti socijalna kategorija, novi vlasnik tražiće znatno veću cenu, samim tim i brojne firme koje troše struju će se ugasiti, a penzioneri kao najverniji glasači vlasti će da prestanu da plaćaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna