Autor: Beta

Info
01.04.2023.
14:54
Politikolog Boban Stojanović ocenio je da vlast nema razloge da organizuje vanredne parlamentarne izbore na jesen, odnosno u septembru.
  • ns

    01.04.2023 15:44
    there is no free lunch
    Imaju razloga jer im treba bilo sta da kupe vreme zbog priznanja Kosova. Nemaju petlju da to urade a dobro znaju i oni i mi da su zbog toga i dovedeni na vlast, odnosno da je zbog toga Boris Tadic sklonjen. Njima se tolerisalo sve: kriminal, korupcija, nepotizam, rusenje institucija, blazi oblik diktature ako bas hocete - sve zarad kooperativnosti po pitanju Kosova. Sad polako racun dolazi na naplatu i vrdaju na sve strane da kupe jos malo vremena i pokusaju da izvuku i jare i pare - da ostanu jedini moguci partner u ocima Zapada a da ne ukaljaju svoj imidz patriota, zastitnika Srba gde god da su. Irnoje radi, gde god su ih oni branili tu Srba vise nema ili su marginalizovani.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna