Autor: Beta

Info
01.04.2023.
18:43
Tri osobe su danas poginule u saobraćajnoj nesreći u tunelu "Luja Drugog" u Monte Karlu, na trasi kojom, kada su trke za Veliku nagradu, idu bolidi Formule, saopštila je Kneževina Monako.
  • CISTAC

    02.04.2023 13:19
    Zato sto je novokomponovanim bogatasima svetskog poretka udarilo sve u glavu,ne znaju sta ce vise od sebe,kupuju kola za milionske iznose dok svet gladuje,slakijau se,manekenisu se po monte karlu,trkaju,turiraju,promovisu i nekoj seljacini se otrgla kontrola nad takvim automobilom i zakucao se. Ne zalim ih. Svet su i dalje vecinom ovce i cutimo umeeto ovakve oioove kad sretnemo na ulici isteramo ih iz auta,uzmemo auto,prodamo i nahranimo deset porodica za citav zivot

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna