Autor: Vreme, Beta

Info
06.04.2023.
15:15 > 15:26
Vanredni profesor Fakulteta političkih nauka u Beogradu Dušan Vučićević rekao je da mu mnogo realnije deluje da parlamentarni izbori u Srbiji budu na proleće 2024, nego na jesen ove godine.
  • Milos

    06.04.2023 17:00
    Realan
    Kako mislite rizicno? Pa vi nemate opoziciju, ko da pobedi?! Djilasa i Jeremica nema nigde, nema onog Generala. Bora ispade najagilniji. SNS moze samo sam sebe da pobedi, tj.izgubi neke glasove losim kadrovima, inace opozivije nema. Opozivija je bezidejna, nema nista novo.
  • Skoro kao strateg

    06.04.2023 16:51
    Kada sam pročitao Vučićević svašta sam pomisliio ...
    Vučiću odgovara da sve izbore pomeri za kraj ove godine.
    To je dovoljni period da zatupljeni i anestezirani prosečni srpski gledalac nacionalnih frekvencija zaboravi gužvu oko Vučićevog prihvatanja predaje Kosmeta - a da se sama implementacija još nije zahuktala. Još ako do tada krene implementacija obesmišljene zajednice srpskih (severnih?) opština - eto Vučića opet je pobednik, 7:0!
    Sa ustanovljavanjem pokreta i stapanjem SPS-a ukida prostor Dačiću za novi Kopernikanski obrt i za novo iznenađenje, Beograd mu nikada nije oprostio.
    Do kraja godine se još neće osetiti pun efekat sa MMF-om dogovorenog višekratnog poskupljenja energenata koji će za posledicu imati dalji rast inflacije.
    Do kraja godine treba da platimo 7,5 mlrd evra prispelih obaveza kredita i do tada se neće osetiti dodatni negativni impakt na inflaciju.
    Takođe - još će moći da čuva naduvani kurs dinara.
    A opozicija ovakva kakva je- nema šanse da se ozbiljno pripremi do kraja godine.
  • Zare

    06.04.2023 16:03
    Zare
    AV nesme da raspise nikakve izbore jer nikada gori rejting nije imao od 2012 i time bi otisao sa vlasti sto neme da dozvoli jer bi ga narod rastrgao koliko se skupilo besa i nezadovoljstva pomesano sa hronicnim siromastvom...neginemu CZ ako nepobegne!!! Verujem da cemoga slozno svi naterati na vanredne izbore svim nivoima?! Bice borbe ali to je pod hitno potrebno jer ovakvo stanje u Zemlji je vise neodrzivo i time ce samo naterati narod na Ulice jer nista nam drugo nepreostaje! Demokratija u ovakvoj Smrdiji...to nepostoji ako neko pomislja da se poziva na nju!!! Dole TIRANIN...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna