Autor: Tanjug

Info
14.04.2023.
08:44 > 08:48
Pripadnik Vazduhoplovstva Nacionalne garde Masačusetsa Džek Tešera pojaviće se danas pred sudom u Bostonu, nakon hapšenja zbog sumnji da je povezan sa curenjem podataka o ratu u Ukrajini.
  • Перун

    14.04.2023 13:12
    Ако је тачно мада сумњам момка треба наградити и пружити подршку свим потенцијалним инсајдерима.
  • Б

    14.04.2023 09:16
    Басне за сате касне
    Ове нове бајке су стварно невероватне: Три Украјинца у чамцу (проверити да ли је с њима био и пас, као у оној енглеској хуморесци) се мало брчкали у Северном мору и уништили Северни ток 1 и 2, јер су тако у могуТЈство. Американци појма нису имали шта се дешава, узалудно у покушавали да их одговоре од безумног чина, итд.
    Дечко од 19 година доставио строго поверљиве документе Русима, Кинезима јер... немам појма, можда му мама није направила питу од јабука по његовом укусу.
    Где су сада оне старе добре бајке: Био једном и још увек јесте један одвратни ратни хушач, има сина, а син имао лаптоп и ничим изазван удео у украјинској енергетској фирми. И... бум...
  • Sremac

    14.04.2023 09:08
    Vazne informacije
    Od vazne licnosti, da Rusi nasednu?Mani ga Mito,vrlo providno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna