Autor: Euronews Srbija

Info
15.04.2023.
15:16 > 15:28
Više je pitanja nego dobijenih odgovora nakon što je slučaj Igora Miloševića (45), serijskog silovatelja i višestrukog povratnika, u septembru prošle godine dospeo u javnost.
  • Zebra

    15.04.2023 20:09
    SNS sudije, SNS zakoni, SNS glasači… Bitno je samo da si manijak i već si im iznad proseka.
  • Tja

    15.04.2023 17:48
    @Шоне

    Ne znam gari, ja nikad nisam dosao u situaciju da ikome pozelim da bude silovan, makar ih mrzeo iz dna duse. To je za sociopate.
  • B

    15.04.2023 17:30
    kakvo pitanje
    Zakoni stite vladajucu kastu.
    Od kad se zakoni pisu, tako ih pisu, za svoju decu...
    A zatim i drugo pitanje, zasto se zakoni ovde ne sprovode ili se eventualno selektivno sprovode?
    U cemu je svrha zakona koji se ne primenjuje?
    Zasto podobni dobijaju kazne ispod minimuma?
    I tako dalje...
  • Drn

    15.04.2023 17:21
    @Шоне
    Ajde malo pročitajte o čemu se radi pre pametovanja....protov tog višestrukog silovatelja se uopšte ne vodi novi postupak zbog silovanja...dakle on je svoje kazne na koje je osuđen zbog silovanja izdržao....
    Koliku kaznz je dobio za to....višegododišnju kaznu zatvora-robijao je 15 godina...e sad ovde izgleda smrtnu kaznu ili doživotni zatvor treba uvesti ta svako krivično delo....pa da narod bude zadovoljan
  • Шоне

    15.04.2023 16:13
    После свега
    Човек дође у ситуацију да онима који су одлучивали у поступку, пожели да се то што је болесник радио, догоди њиховим ближњим особама женског пола. Могуће, обзиром на њихову социјалну интелигенцију наглашавам реч могуће, да почну да капирају шта манијак ради, а шта они не раде.
    Или као у Данској. После другог силовања, хемијска кастрација, па изволи буразеру. Ради тамо ако смеш, оно што овде радиш практично без праве казне.
    Исламске земље да не помињем. Јесте окрутно, али такви не заслужују нешто боље.
  • J

    15.04.2023 15:44
    J
    Osudjenik je odlezao svoju zatvorsku kaznu za delo koje je osudjen i sada je slobodan covek po zakonu! Ovo je za pametnu diskusiju sta dalje sa osudjenicima koja su pocinila silovanja je odmah ulazi i pitanje ubica narko dilera..itd!!! Jer od svih se moze ocekivati da pocine ista dela?! Jedino za ponovljena dela da budu dozivotne zatvorske kazne bez prava na smanjenja kazne?! Ovo je za DR Pravnih nauka jer ulaze i organizacije za prava coveka itd!!! Zeznuto!
  • pajo patak

    15.04.2023 15:36
    logičan odgovor na pitanje iz
    naslova: zakon štiti njega i njemu slične na osnovu pravnih kalambura i davno opisanog u pravnoj literaturi galimatijasa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna