Autor: RTS

Info
18.04.2023.
11:20
Policija u Smederevu podnela je prekršajne prijave protiv 22-godišnjeg vozača kamiona, državljanina Bosne i Hercegovine, i firme u kojoj je zaposlen jer je zaspao u vozilu kojim je blokirao auto-put.
  • CISTAC

    18.04.2023 16:31
    Covek stao da napravi devetku ili jedanaesku a vi ga ovde napali. E sad,ako je vec prekoracio arbajte i voznju onda je mogao da tera i do prvog parkinga,a ako hoce regulu onda je trebao mucenik misliti pre radova da se parkira i spava. Ali dobro,ima nas svakakvih. Uglavnom bopja i ta guzva i sto je on zaspao donekle na bezbedan nacin nego da je zaspao pri 80 na sat i uketeo u radove i napravio karambol i ne daj Boze nekog ubio. Volan je opasna stvar,ljudi to shvataju olako zato se tako i gine na nasim putevima
  • Vozač

    18.04.2023 13:12
    Spavanje
    Svakako ovo što je uradio nije nikako u redu, ali je DALEKO bolje što je zaspao kad je kamion zaustavio umesto da je zaspao dok je vozio.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna