Autor: Beta

Info
23.04.2023.
17:22
Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je u Jasenovcu da je važno da se u javnom prostoru neguje kultura dijaloga i jasnih osuda totalitarnih režima pod čijim su vođstvom počinjene strahote.
  • 1

    24.04.2023 11:53
    zztoop

    Pratim tvoje komentare od ranije, ali mi je zanimljivo dokle si spreman da ides da uvredis srpske zrtve. Na komentar da treba da se procesuiraju nekaznjeni dzelati iz BIH 90ih i da se ne trebaju intervijuisati i pretvarati nevinasca jer vredjaju porodice zrtva(misleci na Nasera Orica) tvoj odgovor je bio pa sta i happy intervijuise zlocince. Jedno zlo ne opravdava drugo.
    Sad ti je komentar da ce "nasilno" da ostavljaju cvece na pomen ploce.
    Koliko nemas postovanja prema zrtvama samo zato sto ti se ne svidja njihova nacionalnost i poreklo. Zalosno kakvih ljudi ima.
  • zztop

    24.04.2023 09:31
    Komšije preventivno zatvorile granični prelaz u jasenovcu da ne bi oni iz gradine nasilno polagali cvet na betonski spomenik... oko jasenovca čitav arhiv je nakon rata prebačen u beograd , sve tamo piše al ne izlazi u javnost glavni spor je broj žrtava ...dijanu budisavljević nisu spominjali dok nije hrvatska rediteljka snimila film koji je samo delić istine o kozaračkoj deci koju su zbrinjavali i usvajali hrvati i podizali ih kao svoju ...
  • Milan

    24.04.2023 06:24
    EU ima jasan stav u vezi sa fašizmom, uzrocima i posledicama drugod svetskog rata zasnovan na istorijskim i dokazanim činjenicama bez mitomanije i dnevnopolitičkih izmišljotina. Hrvatska lepo korača u tom pravcu, napreduje malim koracima ali NAPREDUJE I ISPRED NAS JE NA SVIM POLJIMA. Mi smo u debelom glibu i crkva nas zakopava još dublje u sprezi sa ovom vlašću. Pametnom dosta, ostali nek gledaju pinkovizije i dive se kristijanima i naduvanim novinarkama pevaljkama!U šupak kosmosa smo upali…
  • su#$

    23.04.2023 17:54
    Pitanje je da li bi se ta kazna uvela da se pozdrav odnosi samo na srpske zrtve. Ipak je pohvalno sto cine sve da se prestane sa glorifikovanjem ustastva.

    Zanimljiv mi je i trenutak kad su uveli kazne za ustaski pozdrav skoro istovremeno kad su pronadjeni spiskovi dece Dijane Budisavljevic.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna