Autor: FoNet

Info
02.05.2023.
20:49 > 20:51
Nekadašnji funkcioner u bivšoj Jugoslaviji, danas advokat i prištinski politički analitičar Azem Vlasi, ocenio je da je "ministar spoljnih poslova Ivica Dačić namerno polupao lončiće".
  • Milutin

    03.05.2023 09:28
    Komentar
    Nije svestan Vlasi da je na redu crtanje novih geografskih karata, što je u najavi sa mnogih političkih adresa.
  • 1

    02.05.2023 22:20
    Iako mi se ne svidja ovo podkusirivanje i zloupotrbljavanje srpskog naroda u BIH, Vlasi nije u pravu.
    Kosovo je autonomiju dobilo 1974 a nezavisnost je proglasena 2008, RSrpska je autonomiju dobila 1995 i za koju godinu bi po ugledu na Kosovo mogla da zatrazi otcepljenje.
    Mada to neki u RS i ne zele pre svega zbog ekonomske stabilnosti.
    Vidimo na sta Kosovo lici, oslanja se na dijasporu i ekonomski nije nikako nezavisno od Srbije,pocev od toga da Albanci pored EU dolaze i severnije delove Srbije da rade, Srbija struju dobija od R.Srpske a Kosovo od Srbije.
    Pa ako uzmemo ovaj Otvoreni Balkan za primer,to nije nista drugo nego pomaganje Kosovu preko ledja okolnih drzava,kao sto je bilo i u Jugoslaviji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna