Autor: Beta

Info
26.05.2023.
19:55
Desetine hiljada ljudi okupilo se u Beogradu na velikom mitingu podrške predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, pišu zapadne novinske agencije.
  • Jankovic

    27.05.2023 19:38
    Za mileta
    Znaci predlazes gradjanski rat. Kako je to naivno. Pohapsiti kriminalce. Djindjic je probao. Nije nemoguce ali ne moze da se desi preko noci. I ne "obojenom revolucijom". Opozicija ne treba da bude bezlicna masa ciji je cilj smena Vucuca nego alternativa sa jasnim politickim idejama za dobrobit Srbije. Zato i gube izbore.
  • Mile za skf.

    27.05.2023 12:57
    Za izbore je kasno.Samo prelazna vlada eksperata koja ce pohapsiti kriminalce,lopove i ubice.Zatvoriti neke,a ostale medije otvoriti za sve.Zabraniti zakonom mlade radikale i uvresti red i zakon u drzavi i nakon toga raspisati izbore.
  • Професор

    26.05.2023 23:34
    Брука шта је урадио митингујући! Извукао бројне Србе са Космета и омогућио Арнаутима да лакше заузимају општинске просторије на северу.
  • Miloš

    26.05.2023 23:27
    @Dragan
    Ah
    Pina podrška braći albancima sa Kosova.Sever kosova leglo mafijaša.Možeš ibijati,krasti al ne smeju te hapsiti jer si Srbin.
    Tvoja braća Albanci i ti Draganići, što se potpisuješ srpskim imenom kad nemaš ni S od Srbina u sebi albanska prodana dušo. Idi piši po tvojim portalima krasnići.
  • Jovan

    26.05.2023 23:11
    Za Skf
    Opozicija zeli samo isti ili bar priblizno isti status sa vladajucom strankom.Da li ste vi gospodine/gospodjo,u predhodnih 12 godina culi i jednu pozitivnu vest na svim nacionalnim televizijama o opoziciji sem satanizacije?Da li je vas predsednik imao za tih 12.godina ijedan duel sa nekim iz opozicije?Da li ste vi culi i jedan negativni komentar sa tih televizija o Vucicu i SNS_u?Samo u te medije treba pustiti opoziciju,cak ne treba ravnopravno,neka bude 70-30 za SNS.Pustite vise tu radikalsku retoriku:strani placenici i izdajnici,vise vas niko ne slusa i ne cita,potroseni ste.Sve ovo sto ste naveli za opoziciju to je na zalos istina o Vucici i njegovim satrapima.
  • Dragan

    26.05.2023 22:14
    Ah
    Pina podrška braći albancima sa Kosova.Sever kosova leglo mafijaša.Možeš ibijati,krasti al ne smeju te hapsiti jer si Srbin.
  • Skf

    26.05.2023 20:21
    A kako to opozicija onda hoce na vlast ako nece na izbore? Silom,to aneri nude? Sto onda pucase na Trampove pristalice posle izbora?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna