Autor: 021.rs

Info
13.06.2023.
09:05
Predsednik SSP Dragan Đilas pozvao je danas ruskog ambasadora u Srbiji Aleksandra Bocan Harčenka da prestane da vređa građane koji se okupljaju na protestima "Srbija protiv nasilja".
  • Perspektiva

    13.06.2023 13:58
    Jan 49@ To nije pitanje dana jer je potrebno malo duže da iz opozicije koji trenutno jedini prete kako će hapsiti političare, novinare i sve ostale koji drugačije misle od njih dođu u poziciju da ostvare svoje pretnje.
  • Zameram

    13.06.2023 12:10
    i Rusima i EU jer podržavaju ovu vlast zarad svojih interesa i zatvaraju oči pred činjenicom da su u Srbiji ugrožena Ustavna prava gradjana. Jedina razlika je da se EU barem ne poziva sa jeftinim podilaženjem na lažnu i licemernu bratsku ljubav kao Rusi.
  • Veca

    13.06.2023 10:37
    Ajde dosta vise vas
    Naravno da se mnoge stvari moraju menjati, ali ih vi necete promeniti na bolje kao sto niste jer ste vec bili svi na vlasti.
    Dosta vise vaseg foliranja i raspodele vlasti za licnu korist.
    Pricaa o ruskom ambasadoru, a sta rade americki, engleski i francuski?

    Zbog nase drzave i jos vaznije nase dece se molim da nam jednom dodju na vlast ljudi koje istinski interesuje srpski narod i drzava...
  • Jela

    13.06.2023 10:24
    Ma, OK, sve je dobro rekao, slažem se. Samo se pitam kako se nikad ne seti da to isto kaže američkom ambasadoru, kad se ovaj direktno meša u unutrašnju politiku Srbije? Iskreno, smučio mi se ovaj neo-liberal koji bi nam i vazduh prodao da može, skoro isto koliko mi se smučio i Vučić. A to je poprilično.
  • NS

    13.06.2023 09:50
    ruska posla
    Bravo, gospodine Djilas!Odakle mu pravo da nas vredja? A da mi damo podrsku narodu Rusije koji je protiv Putinovog rezima?
  • Jan 49

    13.06.2023 09:47
    Ruski ambasador govori o protestima, kada u Rusiji hapse ljude koji se bune protiv napada na Ukrajnu. Po meni je pitanje dana kada ce i u Srbiji poceti hapsenja politicara i novinara koji drugacije misle.
  • Marko

    13.06.2023 09:43
    Apel
    Ovi iz vlasti su spremni na razna zlodela. Budite jako pažljivi i dobro grupisani. Sa policijom na svakom koraku ostvarujte saradnju. Ovi su spremni na razna zlodela. Čuli ste onog bolesnika Ristovskog kako sipa pretnje, a vidim i po komentarima botova kakav im je stav i na šta ih oštre. Obratite pažnju koliko spominju neki nasilni obračun. Centrala je jasna da nema mirne predaje vlasti ni poštenih izbora. Mogu biti poraženi, a da niko ne bude povređen. Ugledajte se na CG.
  • w/e

    13.06.2023 09:42
    propali politicar
    Samo ne znam ko sve to finansira, da nije sa Djilasovog racuna?
    Koliko god ne podnosili Vucica, sami ste ga izabrali. Ruski ambasador je u pravu i sasvim je logicno da zapadu odgovara nemir u Srbiji kao i Majdanski scenario. Uostalom, ako su uradili taj trik vec dosta puta, sta im je da to urade jos jednom i u Srbiji?
  • Zika zivac

    13.06.2023 09:37
    Mani se
    Drugih gledaj sebe imao si priliku, i sta sad ? Ako si pravi vodja okupi opoziciju i kreni, ali prvo rascisti svoje dvoriste, postavi ciljeve smernice strategiju i taktiku.
  • K

    13.06.2023 09:14
    K
    Vredja i pretice jer mo je AV sve to omogucijo! Postali smo Ruska Gubernija!!! Jos jedan u nizu razloga da Protesti bude jos masovniji jer nijedan Cestiti i Patriotski Gradjanima nejce dozvoliti Bukvalno Nikom da ga vredja u rodjenoj Zemlji!!! Vidimo se

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna